Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbaralabels

szukam normalnego faceta

Polecane posty

który nie posiada konta na fotka.pl i innych błazeńskich tego typu portalach. A więc szukam mężczyzny który zna swoją wartość i nie potrzebuje sie dowartościowywać komentarzami na nk czy fotce. Jednymsłowem szukam mężczyzny z którym można się zabawić jak zarówno porozmowiać na wszelakie tematy.

Gość Goździk
Ile masz lat, gdzie mieszkasz? :)

Gość Goździk
To ja odpadam bo mam ponad 30 lat i ponad 400 km do Ciebie :D

Gość Goździk
Kraków

Gość inferius
No 2 warunki spełniam :D

Gość tak sobie wymyśliłam
Z facetami nie da się porozmawiać na każdy temat... I jeszcze się zabawić? Tacy istnieją tylko w bajkach :D

Gość szukaczka
ja też szukam takiego faceta, ale znaleźć nie mogę :O chyba już takich nie ma

Gość zonaty maz
slucham o co chodzi

Gość a wiesz ilu
normalnych jest wokół Ciebie i ich nie dostrzegasz? Ilu ich po prostu znasz ale nie doceniasz?

tak sobie wymyśliłam--->> Da radę. Tylko trzeba chcieć rozmawiać. Anie mieć tylko swoje zdanie!!:P I nieprawda, że wszyscy tacy są zajęci...;)

a tacy są? :O:P:P tzn są...ale zajęci...z zasadami... przeraża mnie mysl,ze Ci,od których oczu nie sposób oderwac są zwyczajnie ogarnieci znieczulicą i narcystycznym egoizmem :O taki lajf :O

Diabola Ty akurat jestes bardza interesujaca dziewczyną wiec nie powinnas mieć problemu. Ładnas, masz w głowie sporo no i lubisz moje ulubione czereśnie :P

Gość A idźcie w pizdu :)
No to jest tak, że metroseksualne typy to takie narcyzy, że można się porzygać. Proponuję omijać facetów, którzy robią coś z fryzurą (nie chodzi mi o czesanie :classic_cool:) i noszą młodzieżowe ciuchy. O dziwo tacy o metroseksualnym zachowaniu i urodzie podobają się dziewczynom w wieku 20 lat, co jest dla mnie niepojęte.

Gość Gangbang Miszczu
Ja nie mam tam kont ale mam na zbiorniku, erodate, randkach-sexzone :) Chętnie Cię poznam, moi kumple też :)

hehehe mam paskudny charakter Dresso :) tak jak przyciagam,z taką siłą potrafię zniechecic ;) diabelskie charakterro bym powiedziała ;) a tak na powaznie...jak sie dostało po tyłku ,ciezko komus zaufac,ja chyba przyciagam problemy bo zawsze kieruje serduchem w stronę takiego "nie do zdobycia" a pozniej płacz i zgrzytanie zebow :O:P zresztą...chyba jednak wole byc sama...bez tych palpitacji serca,migotania przedsionkow i innych tam arytmii okolicznosciowych :O:)😘

Gość zonaty maz
Diabolica niezle ciacho

Gość glen b
Diabolica pewnie ma ryj niewyjściowy. Jem kupe i sram na was!

Ci powiem kumpel Glen ,ze niewyjsciowe to ja mam wshystko :P dlatego wyjsciowo sie zatrzymałąm dzis w chacie :P musze przeżuć kilka myśli...dręczą mnie jak diabli :O

Gość Emmett Fitz-Hume
Diabolica, skąd jesteś? Ja też przyciągam problemy (a raczej kobiety z problemami) :D

wiesz...uroda rzecz gustu...poza tym mija,zmieniamy sie,czas ucieka,problemy nie odpuszczają...a ostatnio jakos nie wierze w tę całą miłość...moze zbyt mało czasu jeszcze upłyneło nigdy nie mow nigdy

buszuje sobie po Wielkopolsce ;) od pracy do pracy :( i tak mi mija lajf...niezauważenie i wyczerpanie ;) ale niezaleznie ;)

Gość Emmett Fitz-Hume
To aż takiej siły moje zdolności przyciągania kłopotów nie mają :D