Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pierwszy wolny nick

jak sobie pomyślę ile samotnych kobiet zasypia i budzi się w same

Polecane posty

Gość aha i achh
Niepotrzebnie. Mam dużo miejsca w łóżku i mogę sie wyciagać jak chcę. i nikt mi w pokoju bąków nie puszcza ani nie chrapie :D P.S. Męzuś śpi w innym pokoju, chyba od zawsze.

Gość gfufugx
a co w tym smutnego. ja tam uwielbiam spać sama i drazni mnie obecność w łożu mojego chłopaka. niestety nie wypada go po seksie wykopać do domu, więc muszę znosić jego chrapanie i wiercenie. faceci powinni spać pod łóżkiem albo znikać po stosunku

Opierdziane Gacie Bo chcialby sobie poruchac za darmoche :D :D :D jakby mi o seks chodziło, to bym na erotycznym założył temat. zosia samosia1 - tak jakoś dzisiaj nie miałem do kogo buzi otworzyć(tak to jest jak się nie ma NK i facebooka) i zebrało mi się na takie przemyślenia. ;)

Gość kasiulka25__
Pierwszy wolny nick ;;;; Masz racje ja też za tym tęsknie ale zasypam sama i budzę sie sama:( ale ostatnim weekendem było inaczej zasypiałam przy kimś obudziłam sie i znów by objął pocałował i rozmawiał i tak całą niedziele :) jakie to było miłe ja chce jeszcze buuuu

Gość kasiulka25__
Dokładnie tak jest :( mam nadzieje że jeszcze nadejdą te dni gdy z uśmiechem na twarzy się obudzę popatrze a on bedzie znów przy mnie,a wtedy juz wszystko wydaje się piękniejsze i lepsze:)

Gość do kasiulka25
a co się stało?