Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eweLinka ;))

loki za pomoca dyfuzora !

Polecane posty

hejka! mam naturalnie krecone włosy, zawsze je prostowalam bo czułam sie lepiej w prostych. Mozna powiedziec ze od dziecka mialam proste wlosy dopiero w wieku 13 lat zaczely mi sie zmieniac i tak stały sie krecone. Strasznie mi sie paliły przez prostownice wiec postanowilam wygniatac pianka i suszyc dyfozorem. Było dużo prób zanim wyszły mi takie jak chcialam .. czesto sie wkurzalam i zniechecalam.. ale mam dosc juz prostowania bo łamia mi sie koncowki i rozdwajaja. Dlatego postanowilam dzis uzyc dyfuzora, loki wyszły SUPER! jestem zadowolna, jezeli przez noc utrzymia sie mysle ze bede krecic wlosy do tego czasu az mi podrosna. Aktualnie mam włosy do ramion, chce miec za stanik :P chciałam sie was dziewczyny zapytac czy dyfuzor niszczy włosy bardziej niz prostownica? czy jest szansa ze beda w lepszej kondycji? włosy susze zimnym powietrzem. prosze o rady ;**

oczywiscie dyfuzor nie dyfozor ;) przepraszam za błedy ale muli mi komp... inna przegladarka nie dziala wiec siedze na explorerze :P

Gość takiemojezdanienumer2
wydaje mi sie z eprostownica bardziej niszczy ;)

Gość pałac branickich
dyfuzor niszczy tak jak suszarka. W końcu to jest suszarka tylko z inną końcówką. Na pewno w mniejszym stopni niz prostownica. Spróbuj suszyc nie gorącym powietrzem ale chłodniejszym, wtedy będzie bardzo zdrowo dla twoich włosów.