Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek86

Co zrobić żeby Byłej było przykro

Polecane posty

Gość Tomek86

Witam mam taki problem.2 miesiące temu zerwała zemną dziewczyna.Byliśmy przez 3 lata. po pierwszym roku związku zdradziła mnie z innym co jej wybaczyłem bo bardzo załowała i sie starała naprawić.Lecz teraz sytułacja sie powtórzyła będąc dalej zemną poznała nową osobę i leciała przez 2 miesiące na dwa fronty i na sam koniec powiedziała mi ze to koniec.Miedzy czasie wyszło jeszcze ze pisała z innymi :(Na troche przed naszym rozejsciem się zasponsorowałem jej dość sporo drogich zakupów bo nic nie wskazywało na coś zlego ze ma się stać a wcześniej też tak robiłem, i bylismy na wycieczce w tej miejscowosci gdzie on mieszka( ja nie swiadom tego) bo ona bardzo chciała tam jechać.Teraz pozostał na jakiś kontakt a ona uważa je jestem najabrdziej h...chłopakiem zły itp kazdy to zna a ona jest cudowna i idealna.I teraz wiem że poczebowała opiekuna i sponsora I chciałem się jakoś odegrać na niej TAK ZEBY ZABOLAŁO MOCNO że zagrała na moich uczuciach, naciągała mnie na kasa, oszukiwała i wykorzystywała. Żeby poczuła się Bardzo H.... I żeby wiedziała że dzięki mnie ma to wszystko i że to ja jestem górą.Przyznam się że byłem debilem ze dąłem się tak wykorzystac i uwierzyłem takiej kobiecie.Co radzicie zrobić????

Gość i dobrze
z frajerów trzeba zciagać!

Gość Tomek2486
Koleżanka nie lepsza a zresztą już żonata.A furą on nato chyba nie pujdzie ale też już nadtym pracuje.

Gość no i jak?
Ty popracuj (i to ostro) nad ortografią i gramatyką (o interpunkcji już nie wspomnę) bo buractwo i nieuctwo wyłazi z każdej literki :P

nie wiem po co robicie takie tematy... co zrobic zeby zabolalo...?! po co chcesz zeby zabolalo, odejdz z godnoscia... :o

Gość po...ne to wszystko
zerżnij ją i wyjdź bez słowa!!!

Gość Ludzie to mają wyje..
Powiedz jej że spotykała się z samymi frajerami, którzy zamiast kopnąć ją od razu w dupę jak za pierwszym razem się puściła to jej jeszcze prezenty kupowali

Gość katarinkaja
wiem to boli i to bardzo, ja tez snulam zemste na nim, ale dalam spokoj , bylo ciezko ale zylam swoim zyciem, po roku on chcial wrocic, dlugo sie zastanawialam czy dac mu szanse, dalam ale moja zmsta jest teraz to ze to on zabiega o mnie,pisze prosi o spotkania a ja ,,,,,,,mam soje zycie znajmych swoje hobii , nei mam dla neigo czasu a on taaaak sie stara, neich poczuje sie tak jak ja kiedys!

Gość katarinkaja
ojejjjj kto by pomyslal ze jestescie tacy "uczeni w pismie i slowie", facet tu pisze o swoich emocjach a tu " kup slownik" myslaby kto ze jestescie tacy idealni , ehh

Nie idealni, ale przynajmniej uważający na lekcjach języka polskiego. Lub zapobiegliwi - Firefox jest darmowy a na dodatek posiada rzadką umiejętność wyłapywania błędów.

Gość gfufugx
wszelkie plany zemsty- czy to realizowane czy snute w wyobraźni świadczą tylko o tym, że nie możesz się otrząsnąć i że twoje życie nadal kręci się wokół eks. prędzej bym sobie oko wydłubała widelcem niż pokazała byłemu, że mnie cokolwiek obchodzi jego osoba. miej godność! i kup słownik

Gość Ameliaaaaa
zawsze najbardziej boli ...... obojetnosc

Gość idz do lekarza
najlepiej do psychiatry

Gość zabij ja
ot i rada