Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani od matematyki

poznalam go na necie - jak rozwinac znajomosc?

Polecane posty

Gość pani od matematyki

Sam do mnie napisal. Mialam konto na fotce.pl ktorego nie uzywalam od lat. Jest w moim wieku, mieszka 20 km ode mnie. POdal swoj numer, dostal moj. Piszemy na gg. W ciagu dnia duzo smsow, na gg do 3 w nocy. I tak od tygodnia. Widzie;ismy sie na zdjeciach. Mowi ze jestem ladna kobieta. Jemu tez nic nie brakuje. Zastanawiam sie ... kiedy sie z nim spotkac. Na przyslowiowego browara. On chce sie spotkac bo mowi ze chce sie przekonac czy jestem taka gadula jak na necie. Wlasnie ... pisze same pozytywne rzeczy ... a jak się wystraszy? Bo on proponuje zeby gdzies sie zobaczyc ... tylko nie wiem kto ma to zainicjowac haha. Stresa mam. Zerwalam 2 dni temu po 3 latach z kims, on jest od 9 miesiecy sam. Pisze ze go zdradzila i juz sie nie bedzie wczuwal ... A ja chyba zaczelam hm ...

Gość pani od matematyki
Tak sie zastanawiam czy to nie jest po prostu taki umilacz czasu, cos nowego w codziennosci dla nie go. Siedzi teraz na fotce bo widze ... Szuka dalej :)

Gość pani od matematyki
Po jakim czasie spotkaliscie sie z kims z neta? Nie chcialabym tego zepsuc :)

Gość nie wszyscy w necie sa samotni
Tak,nie wszyscy w necie sa samotni i nie mozesz o tym zapominac,Sa też tacy,ktorzy maja zony i to one cierpia najbardziej wtedy gdy mąż flirtuje w necie,czuja sie zdradzone,a to strasznie boli.

Gość pani od matematyki
Ale on nie ma nikogo, sprawdzilam. Tylko się zastanawiam czy nie jestem jedna z wielu na tym necie z ktorymi pisze i tylko czeka ktora bedzie sie chciala spotkac :) Kazdy ma inne sposoby na poznanie drugiej osoby :)

Gość zaarczona_juz
my poszlismy na zywiol, spotkalismy sie tego samego dnia , po bardzo ktorkiej rozmowei na gg i potem po kilkuminotowej przez tel:) Spotkalismy sie tak po prostu, bez wiekszych oczekiwan na zwiazek, mielismy wolny dzien i tyle:) A w lipcu bierzemy slub, po 2 i pol roku znajomosci. Wiec nie warto czekac i spedzac wielu godzin na gadanie przez gg... Powodzenia!

Gość spotkanie jak najszybciej
uwaga na facetow z neta

Gość pani od matematyki
Jakie dziecko haha, mamy oboje po 29 lat. Zastanawiam sie czy warto pisac na gg godzinami .. Lepiej sie spotkac. Zreszta juz proponowalam ale obracalam to w zart ...

Gość centurion*
autorko najpierw musisz obliczyć rachunek prawdopodobieństwa , czy to "ten" :P

Gość pani od matematyki
Jedyne co mnie powstrzymuje to to ... ze on korzysta z fotki haha :) Chyba musze w koncu sie zgodzic :)