Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Lubię kiedy kobieta....

Polecane posty

Gość Dr House...
.....krzyczy w lozku z rozkoszy

Gość Dr House...
ale jakze prawdziwe :D

Gość dfgsdsadfasdasdfafdsf
Kiedy nie zadaje głupich pytań :P

Lubię, kiedy kobieta... Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię w przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to -- i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskonczone przestrzenie nieziemskiego świata.

dfgsdsadfasdasdfafdsf Kiedy nie zadaje głupich pytań Czyżby to jakaś aluzja? ;)

abc101 O to mnie teraz zaskoczyłaś :P

Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata.

Gość murzynekbambowafrycemieszka
... ciagnie mnie za napleta.

[zgłoś do usunięcia] murzynekbambowafrycemieszka ... ciagnie mnie za napleta. Co prawda mało lirycznie a jednak to chyba jakaś "poezja".

abc101 Że odczytałaś moją dyskretną aluzję :P Nie spodziewałem się tego :( hehe

Lubie gdy Kobieta usypia na mojej klacie...gdy jej oddech staje sie mym oddechem...gdy jej objecie zniewala mnie do tego stopnia ze pomimo niewygodniej pozycji słówkiem nie spinę aby nie zburzyć tego błogiego stanu wzajemnej relacji:)

Nie spodziewałem się tego hehe A teraz to chyba jednak lekka ironia? Chyba wiesz, że jestem inteligentną bestyjką? ;)

Błazenek Lubie gdy Kobieta usypia na mojej klacie...gdy jej oddech staje sie mym oddechem...gdy jej objecie zniewala mnie do tego stopnia ze pomimo niewygodniej pozycji słówkiem nie spinę aby nie zburzyć tego błogiego stanu wzajemnej relacji No i mamy pierwszego romantyka.:)

Jakoś większość z Was pisze tylko z podtekstem erotycznym.Nie lubicie , gdy kobieta ma swoje pasje itp.?

abc101 Nie spodziewałem się tego hehe A teraz to chyba jednak lekka ironia? Chyba wiesz, że jestem inteligentną bestyjką? No bestyjką to nie wiem czy jesteś bo nie widziałem chociaż twojego zdjęcia :P

Lubie tez jak kobiet sie smieją...ale tym SWOIM smiechem...bez zahamowań... czyli jak nie boi sie pokazac całej siebie...Bo na codzien raczej kazdy stara sie nie zbłaźnić przed obcymi... A ja uwazam że prawdziwy taki z głebi duszy smiech jest najlepszy na zimowe dni :)

No bestyjką to nie wiem czy jesteś bo nie widziałem chociaż twojego zdjęcia :D Ale jednak inteligentną; nie zaprzeczyłeś.Bestyjka to tak w przenośni ;) no ale Ty to chyba wiesz :)

Błazenek , z tym śmiechem to mam nadzieję nie masz na myśli takich "Lolitek", co tylko się wdzięczą nieadekwatnie zresztą do sytuacji?

abc101 No bestyjką to nie wiem czy jesteś bo nie widziałem chociaż twojego zdjęcia Ale jednak inteligentną; nie zaprzeczyłeś.Bestyjka to tak w przenośni no ale Ty to chyba wiesz Ale potwierdzić też nie potwierdziłem :P

Nie nie :).. Lolitki to ja omijam jak tylko wyczuje ze 100 m :) Mam na mysli smiech kobiety która rozróżnia Mickiewicza od Prusa :)

Czyli jednak można wysnuć jakiś wniosek, a mianowicie np. taki Błazenek jest pasjonatą literatury .................i jak większość facetów interesuje się pewnie sztuką....odpowiednią sztuką, co ma pewnie tu i tam :D

Pasjonat literatury :) Nie powiedziałbym ;) A Ty? Moze autor powie coś o jego ideale kobiety? Domyślam sie z autor to Mężczyzna?