Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana_dziewczyna

jestem dziewica a chlopak

Polecane posty

Gość Zalamana_dziewczyna

no wlasnie, powiedzial mi troche o swoich zwiazkach i zabolalo, mysl ze spal z kims innym mnie odrzuca. Chyba wolalabym bym i ja byla jego pierwsza. Smutno mi strasznie

Nie trać dziewictwa z kimś z kim nie chcesz. Potem długo będziesz żałowała że nie poczekałaś! A co jeśli okażesz się słaba w łóżku i On z Tobą zerwie?!

Ty się ciesz, że masz doświadczonego faceta ,który wie co i jak. Większość kobiet nie chciało by prawiczka. Chciałabyś ,żeby nawet nie wiedział przy pierwszym razie gdzie ci wsadzić?

Gość dalrdcv
ja tam bym wolała doświadczonego faceta, prawiczki są niemęscy spójrz na sosssa :D

Gość buuuuuuuźkaxd
do autorki- o Boze.. no i co z tego?! Przynajmniej jest troche doświadczony w ''tych sprawach''

Gość Zalamana_dziewczyna
Hahaha dzieki za wpisy, troche mnie rozbawily, ale mysl ze dotykal innych kobiet jest silniejsza. Sprawia ze nie czuje sie najwazniejsza i to jest nie do zniesienia. Gdzie znajde prawiczka normalnego, to nierealne

Gość buuuuuuuźkaxd
no kiedyś jak miał inne dziewczyny to one wtedy były najważniejsze..logiczne! teraz to ty jestes dla niego najwazniejsza, ale ja bym sie na twoim miejscu cieszyla bo przyjamniej doświadczony!

Zalezy, w jakim stopniu jest doświadczony i ile z nim jesteś... Bo u mnie było to samo.

Gość Zalamana_dziewczyna
Edyciak, nie bylas zazdrosna o jego byle?

Do tej pory jestem (a jestesmy razem juz 3 lata)... Choć zupełnie nie mam powodu... Żadnej z nich na oczy nie widziałam, zreszta on niechetnie o nich mówił, nawet nie wiem ile ich było... 2-3... Niepotrzebne mi te informacje do niczego. Pewnie kazda z nich juz dawno ułożyła sobie życie i o nim zapomniała... Ale nigdy mnie do poprzedniej nie porównywał.

Gość Zalamana_dziewczyna
No wlasnie tylko ja nie chce zyc w poczuciu zazdrosci. Moze lepiej poczekac na kogos kto bedzie tym jedynym

Ale ja nie żyje w poczuciu zazdrości :) on mi nigdy nie dał tego odczuc :) A ile masz lat?

Gość Zalamana_dziewczyna
mam 20, czekalam specjalnie by zrobic to z kims na kim mi bedzie naprawde zalezalo, jak juz znalazlam to mi dzis mowi o poprzednich zwiazkach. Mam dosc

To skoro masz jakiekolwiek watpliwości to poczekaj z tym... Bo warto. Bardzo często sie zdarza, że kobiety, które nawet są nadal z tymi mężczyznami, z którymi zrobiły "to" po raz pierwszy żałują, że to wyszło tak szybko...

Gość Zalamana_dziewczyna
Ile mialas lat gdy go poznalas?

Gdy to zrobilismy, byłam niedługo po swoich 18 urodzinach..., znalismy sie ponad pół roku, a para bylismy niecałe 2 miesiące... Ale przyjaxniliśmy się wczesniej :)

Gość Zalamana_dziewczyna
Zbereznik, tak planujemy bo to wazny moment w zyciu. Wiem ze mezczyzni podchodza do tego inaczej, ale dla nas to wazne

nie, to nie jest tak... zle nas oceniasz... ;) mysle ze jestes wartosciowa dziewczyna i nie mam zamiaru do niczego cie przekonywac... :) raczej podoba mi sie to jak postepujesz...

Własnie :) I madry facet o tym wie :) Mój to wiedział :) i był bardzo czuły :) może nie planowalismy tego, że to się stanie tego dnia i w tym miejscu i będziemy robili to, to i to... Ale było to do przywidzenia, że niedługo do tego dojdzie :)

Gość Zalamana_dziewczyna
Po prostu chce by to byla wyjatkowa chwila dla nas obojga, a nie chce myslec o tym ze za przeproszeniem wyruchal juz pare innych dziewczyn. Jesli ja zdecydowalam sie zaczekac, to nie zmarnuje tego z byle kim

Jeżeli tak myslisz, to radze ci porozmawiac z nim o tym... Zależy, co ci na to odpowie... A on nalega na to? Czy mówi, że poczeka?

Gość Zalamana_dziewczyna
On jest troche starszy i wiem ze sie cieszy ze jestem dziewica ale co z tego, dla mnie wazna jest tez jego przeszlosc. Faceci zawsze ciesza sie jesli dziewczyna jest "czysta" ale co z nimi?

Ciesza sie, bo to dl nich fantastyczne przezycie... Zreszta, może lepiej faceta jakiegoś o to zapytaj :) ale nie możesz myslec o jego przeszłości... Bo to nie wróży nic dobrego w waszym związku.

Gość Zalamana_dziewczyna
Wiem, dziekuje bardzo za wypowiedzi, daly mi do myslenia