Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samfunnsvitenskapelig

Kopie zwlaszcza po 23 eciej, czy to znaczy ze po urodzeniu nie da mi spac??

Polecane posty

Gość Samfunnsvitenskapelig

hiperaktywny po 23ciej

Gość mama sama w domu...
dziecko zawsze kopie bardziej jak matka jest w spoczynku bo jak chodzi to je kołysze i dziecko wtedy zasypia, nie ma na to reguły mój mały o tej porze nie był jakoś specjalnie aktywny a po porodzie dawał nam popalić do 12 w nocy

tak jak pisała poprzedniczka dziecko kopie kiedy mama się położy i odpoczywa bo nie kołysze. ja za to w ciąży myślałam, że moja córcia będzie bardzo spokojna bo ogólnie to się mało ruszała czy kopała. a tu niespodzianka!!! z małej istna sprężyna, wszystko się nudzi po 5 minutach a mama tańczy śpiewa recytuje :) mam porównanie z dziećmi koleżanek i każda mówi że moja mała to żywe srebro :) czasami fajnie ale czasami to wolałabym żeby poleżała i była spokojna i grzeczna :)

Gość iza....dora
moja mała mieszkanka brzuszka codziennie o 2 w nocy mnie budzi silnymi kopniakami,a o 7 rano to już dopiero szaleństwo sie zaczyna....ciekawe czy to przełozy się na jej zycie po urodzeniu

ja jestem aktywna w późnych godzinach, jak siedzę to mały często wtedy zaczyna pokzaówę,trochę spokoju,i wali tak ok 7,8 rano. w ciągu dnia jest raczej spokój,pół nocy też.

słyszałam o takiej teorii,że o jakiej porze dnia dziecko jest aktywne tak zacznie się poród. U mnie się sprawdziło. Synek zaczynał kopać wieczorem jak kładłam się spać i faktycznie pierwsze skurcze poczułam ok. północy.