Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michassssssssssssssssssssss

eee mam sprawe

Polecane posty

Gość michassssssssssssssssssssss

wieczorem wraz ze swoja dziewczyna poszlismy na spacer i spotkalismy jej siostre z jej chlopakiem z ktorym wracam do domu samochodem juz ponad 1.5 roku, bo obaj jestesmy z tej samej miejscowosci. Gdy stalismy i rozmawialismy to ciagle bbyly jakies dziwne wzmianki o samochodzie ze pewnie nie odpali a to cos kolami a to z akumulatorem lub silnikiem itp. Gdy odchodzilismy juz to jej siostra nie pozegnala sie z nami tylko powiedziala ''do jutra ...... Michal' tak jakbym mial nocowac u mojej dizewczyny i pozniej rano wracac z nimi do miasta. Po paru godz. pisze jej chlopak sms ze nie odpali samochodu, pisalem ze jakos mozna poprobowac ale ciagle sie wymigiwal i mowil ze spimy tutaj. Czy mi sie zle zdaje czy poprostu oni to juz wczesniej wymyslili tylko ze nie chcieli odrazu powiedziec bo wiedzielil ze sie zdenerwuje. (ps: zadnych prob odpalania samochodu nie bylo slychac, samochod jak stal tak i stoi nie odsniezony itp) wasze opinie ?

Gość kasiulaxxxxxxxxxxxx
kurde ale zagmatwane

Gość buhehehehehehehe
jak nie chce to nie musi wracac, a takie mrozy ze nci dziwnego ze akumulator mogl pasc. A tobie jak sie nie chce nocowac to laduj sie w autobus zreszta chyba soanie z dizewczyna to przyjemnosc czym tu sie denerwowac?

Gość fsfdsfdfdsdfs
ser