Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pannaaa

jego mama-chyba troche przesadza?

Polecane posty

Gość taka jedna pannaaa

wczoraj moj narzeczony mial wyjazd jakies 200 km od domu...i mama wydzwaniala od rana do niego czy on jedxie na ten wyjazd itp...ogolnie marudzila jemu ze taka pogoda a on jedzie...(szef kazal to jechal)to powedzial zeby dala spokoj bo wydziwia...to zadzwonila do swojej siostryzeby zadzwonila do niego i sie dowiedziala co i jak ..nie wystarczylo jej ze rozmawiala z synem i tyle ile powinna wiedziec tyle sie dowiedziala...:/wkurza mnie takie nasylanie oob trzecich..zeby jeszcze on nic jej nie mowil alpoprostu mowi tylko bez szxzegolow:/

Gość safregh
to jego matka ,a ty obca,,

Gość taka jedna pannaaa
ale czemu ty o mnie w tej kwestii mowisz?poza tym nie jestem zadna obca...

Gość aqwdrfrestf
jestes, takie moje zdanie. ze narzeczona> no sorry..ale wiezy krwi to tylko z dziecmi go beda laczylo nie z toba,

Gość taka jedna pannaaa
upup

Gość dziecioroby
masz rację autorko kobieta jest nadopiekuńcza,zdarza się,ja do swoich synów i ich narzeczonych podchodzę z dystansem ostatecznie układają swoje życie a prawda jest taka że im mniej ja dzwonie tym oni częściej:D;)

Gość taka jedna pannaaa
no i wlasnie tak powinno wygladac...to muy pownnismy do niej dzwonic a nie ona kazdym drobiazgiem do niego....takim czyms zniecheca zeby robic to w druga strone...

Gość taka jedna pannaaa
a efekt jest taki ze tego nei robimy...

Gość dziecioroby
ja Ci powiem ,że czasami to nawet któraś z dziewczyn do mnie zadzwoni:) tak żeby pogadać o pierdołach ale ja wiem,że my jesteśmy z mężem w mniejszości ,jeśli chodzi o takie traktowanie młodych,do niczego kompletnie się nie wtrącamy,jeden z synów na święta nie przyjedzie bo zaprosił dziewczynę na wycieczkę gdzieś tam dalej,podejrzewamy ,że chce się oświadczyć;) tak wiesz elegancko:) to rodzice tej dziewczyny strasznie mieli pretensje ,że nie będzie jej na święta a my tylko jedź z Bogiem:D

Gość taka jedna pannaaa
kurcze fajni jestescie:P no tyle ze macie kilkoro dzieci z tego co piszesz...a ona ma tylko mojego narzeczonego i meza juz tez nie ma...rozmawialam o tych sytuacjach z narzeczonym...mowil ze jak bedzie dobra sytuacja to postara sie z nia porozmawiac...bo tez jego to denerwuje...ale z doswiadczenia wiem ze ona powie cos w stylu ze narzeczony chce sie odizolowac do niej...ze nic jej nei zostalo tylko on...itd..ze ona sama w zyciu bedzie...

Gość dziecioroby
o rany :O uciekajcie od niej bo całe życie będziesz miała chłopa w pakiecie z mamą:O wiesz,łatwo to jej na pewno nie jest ale ona musi zrozumieć,że Ty jesteś teraz najważniejszą kobietą jego życia,rodzicom często się wydaje ,że

Gość taka jedna pannaaa
narazie nie da sie uciec chyba dopoki nie wzielismy jeszcze slubu...

Gość dziecioroby
oj urwało mnie:) że dzieci mają dzielić swoje życie z rodzicami ,bzdura moim zdaniem ,dzieci mają żyć swoim życiem ,owszem pomoc w granicach rozsądku,nigdy nie zgadzaj się na wspólne mieszkanie ,dobrze by było gdyby Twój facet stanowczo określił jej granice,on nie jest jej własnością i nic nie jest jej dłużny,jest matką z własnego wyboru powodzenia młoda ;):P nie daj się :D

Gość taka jedna pannaaa
lubie ta kobiete bo normalnie sie z nia rozmawia ale ona za bardzo sie interesuje tym wszystkim...gdyby powiedzial jej ze nie jest jej wlasnoscia i tak dalej to podejrzewam ze zaczelaby histeryzowac...ze ona go urodzila ze jest matka ze troche szacunku do niej...wiem bo byly juz podobne sytuacje...nagminne jest to ze "ona sama w zyciu zostanie"...no coz...zobaczymy...

Gość Ryszelie
panna chodz do mnie, moja matka do mnie nie wydzwania a i w rozporku potwora mam. Bedziesz zachwycona

Mama mojego Tż jest taka sama! jak jechaliśmy na weekend 200 km od domu to dzwoniła co pół godziny a co 15min kazała puszczać sygnałki. (bo padał deszcz - no straszne). Po 2 telefonie w końcu się zdenerwowałam, odebrałam telefon i grzecznie ale bardzo stanowczo powiedziałam jej, że zadzwonimy jak dojedziemy.

Gość dziecioroby
no wiesz jest jeszcze jeden sposób:P poszukajcie jej kawalera:D jak się zakocha to zaraz to lelkanie synusia jej przejdzie:D

Gość taka jedna pannaaa
nie no bez przesady:P watpie ze chcialaby swojego meza zastapic kims...

Gość dziecioroby
męża nigdy nie zastąpi:) bo tak kocha się tylko raz:) /no ja tak mam:D/ ale wiesz jakby jakiś facet okazał jej zainteresowanie i poczułaby się znowu kobietą to zmieni swoje życie i przestanie żyć waszym,stawiajcie jak najszybciej na samodzielność :)

Gość bo0ze wspolczuje
ci takiej przyszlej tesciowej...matki nie wiedza kiedy od synusia powinny odciac pepowine :o

Gość co za babsztyl z niej
kurde ludzie za grosz nie maja rozumu...