Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ooooooooo pomocyyyy

co myslicie ?? plisss

Polecane posty

Powiedzcie mi czy jest ze mna cos nie tak. zazwyczaj cykle mam 35 gora 40 dniowe. Ale zawsze tydzien wczesniej bola mnie piersi. wtedy wiem, ze za ok tydzien bedzie okres. dzis mam 39 dc. i kompletnie 0 objawow zblizajacego sie okresu. juz mnie meczy ten okres kiedys nawet bralam na to duphaston. wtedy byly do 35 dni najpozniej.ale juz rok nie biore i znowu wrocilam do martwego punktu. martwi mnie to ze bedzie mi ciezko zajsc w ciaze. mam 24 lata . dodam ze nawet testow nie robie, bo i takzawsze jest 1 kreska.

masz nieregularne cykle więc o co chodzi że w 39dc nie masz objawów na okres? a skad wiesz kiedy go dostaniesz,teraz możesz mieć cykl nawet 50dniowy i więce-różnie bywa,robotami nie jesteśmy. Ja miałam 34-36 dniowe od początku potem nagle 56 dniowe i 47 nawet sie zdarzały,a w ciążę zaszłam. Mój lekarz nigdy w życiu nie próbował mi nic robić z moimi cyklami,bo to pogarsza gospodarkę hormonalną!!!!!!!! Miałam kilka razy monitoring cyklu w różnych cyklach w krótkich i długich i owulację zawsze miałam,mój lekarz nie widział potrzeby ingerowania w to i miał rację,o dziecko staraliśmy się 1,5 roku,ale to z naszej winy,bo złe metody wybraliśmy,termiczna pomogła i już w 1 cyklu mierzenia tem się udało,jednak poroniłam ale kolejny cykl starań również był z termometrem i się udało :)

Moja koleżanka 3 lata nie miała okresu i zaszła w ciążę (wcześniej miała wypalaną nadżerkę, może stąd ten brak okresu) po porodzie znowu nie ma okresu od trzech lat, teraz stara się znów o dziecko, znów ma nadżerkę ale próby się nie udają, więc różnie to bywa.