Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilko

Nie ma o czym rozmawiac, co robic..

Polecane posty

Gość ggaaaal
dzizus , !! nie wierzę , zrozum ,że emocjonalni szantażysści , mówię o twoich chłopaku , szukają właśnie dziewczyn ze słabym charakterem , podśiwadomie oczywiście ,żeby nimi manipulować . po prostu mimo zgrywania wielkiego maczo maja wielkie kompleksy i tyle . co do do tego ,ze zrobi sobie krzywdę , to śmiechu warte . jak ja bym naprzykład powiedział , że jak nie pójdzieszz mną do łożka to sobie cos zrobię to też byś to zrobiła? każdy jest odpowiedzialny za swoje życie.. on cię od siebie uzależnił, a wszyscy myśla jaki to nie jest wspaniały , i wogóle , jak ty nie znajdziesz w sobie siły to nikt za ciebie tego nie zrobi

no dobrze. Konkretnie to co mam zrobic? nie odzywac sie i przerwac ten zwiazek? czy postawic mu ultimatum?

Gość ggaaaal
ej,ale zrozum ,ze to Ty musisz to wiedzieć , nie kieruj sie tym co inni mówią ani dobrymi chęciami tylko tym co sama myślisz. gdzieś w sercu masz odpowiedź, musisz być twarda , przewiduj , co on mmoze zrobić i nie dakj mu się zaskoczyć , zapędź go w kozi róg , żeby nie mógł się wywinąc. i nie reaguj emeocjonalnie tylko chłodno.

Gość ggaaaal
ide już bo mi zamkną ostani sklep w wiosce :)

no cóż, postaram się być silna. Dziękuję w każdym razie ;)