Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantk8181

kłamstwo dziewczyny

Polecane posty

Gość romantk8181

Witam Od jakiegoś czasu zaczołem podejrzewac Moją dziewczynę o kłamstwa związane z jej przyjacielem - otóż pytajac się czy ma z Nim kontak , czy sie odzywa, czy wie co sie u niego dzieje zawsze odpowiadała ze nie ze zero sms-ow itd .Po tygodniu okazało sie ze jednak bylo inaczej , czyli smsy itd -KŁAMAŁA Obiecała ze wiecej nie usłysze onim poniewaz zrywa kontakt itd trwało to zaledwie pol roku i dzis sprawdzajac telefon okazało sie ze jednak nadal kłamała , nadal kontakt jest - podpbno to przyjaciel - znowu złapałem Ja na kłamstwie i teraz pytanie jak mam ufac swojej kobiecie jesli ciagle kłamie , ciagle bede sie teraz domyslał czy mówi prawdę, obiecała ze wiecej juz nie bedzie ale to tylko słowa które ciagle powtarza , a mysłąlem zeby sie zaręczyc i spedzic z nia reszte zycia :( ale teraz jak? dodam ze podstawa w moim związku stawiam zawsze na szczerosc nawet ta najgorsza Jestem ciagle rozdarty bo nie wiem co robic , czy zakonczyc znajomosc, czy nadal sie meczyc POMOCY ! POMÓZCIE

Gość romantk8181
widze ze kłamstwo w takim razie u Ciebie jest na pozadku dziennym

Powiedz jej poprostu ze nie tolerujesz tego, jesli cie kocha to przestanie, jesli nie to proste powinienes ja zostawic.

Gość romantk8181
powiedziałem Jej juz ze nie toleruje za pierwszym razem jak mnie oklamala ale zrobila to drugi raz i znowu powiedziala ze juz nie bedzie - i jak nadal wierzyc ?

Gość Eleeene
nie wierzyc. Klamczucha i tyle. Jesli bylaby odwazna kobieta to powiedzialaby , ze to jest kolega i nie zamierza rezygnowac z przyjazni. Ze nie chce wybierac miedzy miloscia do Ciebie a przyjaznia z kolega. Moze znaja sie od stu lat i Ty pojawiles sie w trakcie tej przyjazni. A tak to klamczucha i strachus byc moze :-P Zeby dobrze osadzil ,trzeba miec duuuuuzo danych a tak to lapanie ryb w metnej wodzie :-P

zostaw ją, widocznie ma cie gdzies skoro leci na 2 fronty, ty jestes pewnie potrzebny bo dales jej stabilizacje, planowaliscie razem.. a on jako taka zabaweczka tzn. poflirtowac poigrac i wyrzucic. Moim zdaniem jest falszywa albo niedojzala i tyle.

Gość romantk8181
maja ale nie byly chlopak z ktorym byla ponad 1,5 roku zostaje pr zyjacielem

Gość oklahoma
o kurwa...jeszcze jak to jest jej były...chłopie nie pozwalaj sobie na takie traktowanie...na Twoim miejscu bym trochę nią "potrząsnął"

Przyjazn damsko meska nie istnieje. Zawsze chodzi o cos wiecej przynajmniej jednej stronie.

Gość romantk8181
dokladnie zawsze w przyjazni ktoras osoba cos wiecej poczuje i nie wiadomo kiiedy stanie sie to co ma sie stac....... troche potrzosnołem nia i zobaczymy jakie efekty beda lae od kilku dni o niczym innym nie mysle jak o kłamstwie :(

Gość romantk8181
dodam ze ona ma 28 lat a ja 29 i mieszkamy razem od 5 miesiacy

Gość oklahoma
i na Twoim miejscu nie decydowałbym się narazie na jakieś decyzje typu zaręczyny, bo możesz jeszcze tego żałować. A jak tutaj jakaś kobieta Ci będzie gadała, że co z tego, że ma przyjaciela i abyś jej nie ograniczał, że wolno jej mieć przyjaciół to się tym nie przejmuj, bo one zawsze będą swoją broniły. Ty masz być czujny i nie dać z siebie robić frajera, a nie że ktoś będzie Cię jawnie oszukiwał i to już dwa razy jeszcze w sprawie z eks...

Gość romantk8181
i jak narazie jestem czujny , bo sie nei da zapomniec ..

Gość romantk8181
nie co miesieczna zaczeło sie od kłamstawa jednego , nigdy nikomu nie kontrolowałem tylko jedynie jedna sytuacja zmusiła

Gość oklahoma
ale to nie jest zwykła koleżanka...to jest EKS pod "statusem" przyjaciela...a jak jest do końca naprawdę tego się chłop nie dowie. Ja tam bym trzymał rękę na pulsie i był twardy i nie słuchał co tu niektórzy piszą, bo zostaniesz z rogami na lodzie. Jeżeli Cię okłamała już dwukrotnie w sprawie wg mnie bardzo ważnej to masz prawo jej nie ufać! I niech mi tutaj ktoś nie gada, że by się wkurzył jakby ich facet się tak zachowywał. Chłopak ma ku temu powody i bardzo dobrze robi, a nie że pozwoli sobie na głowę nasrać. Nie podoba się jej to adios do "przyjaciela" jeżeli kontakt z nim jest dla niej ważniejszy niż szczerość z własnym facetem !

Dokladnie oklahoma zgadzam sie w 100% !! badz konkretny i powiedz jej odwaznie, ze albo rybki albo akwarium !! jezeli woli z nim pisac i nie moze przestac to niech leci do niego !! w zwiazku powinna byc szczerosc i zaufanie, a jezeli Ty jej nie wystarczasz to dowidzenia !! i po sprawie.

Gość rttffgggft
ja bym nie tolerowała faceta, który grzebie mi w telefonie i dyktuje kto może być moim znajomym. zdesperowana musi być ta laska, że zgadza się na takie traktowanie. ja tam sobie normalnie gadam z ex leżąc w łóżku z obecnym grzebanie w cudzym telefonie jest żałosne