Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dredowiczka

Dready - co sądzicie ?

Polecane posty

Gość Dredowiczka

W święta przyjeżdża do mnie kuzyn, który umie robić dready. Mam już od dawna chrapkę na tę fryzurę, ale jednak trochę sie waham. Co sądzicie o dreadach ? Dodam, iż mam 15 lat. Jestem prawie pewna, że będę je mieć, ale chciałabym jeszcze poznać opinię ludzi neutralnych : )

Mnie się nie podobają -ale to nie ja je będę nosić. Zważywszy na Twój zastanów się jak będą Cię traktować w szkole.

Gość Mimi Labonq
Kojarzy mi się to z kołtunami jakie mieli ludzie w XVw. A poza tym ta fryzura już nie jest modna

Gość Dredowiczka
mam wiele znajomych, i nie sądze aby odrzucili mnie z powodu dreadów. Gdy im powiedziałam o tym pomyśle, większość była za, ale to są moi przyjaciele, wiec chyba nie każdy powiedziałby wprost, żeby mnie jakoś nie urazić. : )

Gość Dredowiczka
Ale tu nie chodzi o modę. Po prostu bardzo mi się podobają ot co : )

zfilcowane włosy na głowie?????? to lepiej kup walonki, przynajmniej, będzie ci ciepło w nogi.

Gość Mimi Labonq
A wiesz coś więcej na temat dredów? Np. jak się pielęgnuje takie włosy? Bo nie ukrywajmy ta fryzura jest dość specyficzna i trzeba w jakiś sposób o nią dbać

Gość sddfdh
sa okropne..pomysl ze z powodu dredow moze ci byc trudniej znalezc chloapaka bo to zbytnio kobiece nie jest....tym bardziej pomysl co bedzie jak ci sie znudza te dredy..wlosy do sciecia bo do niczego innego sie nei nadaja....a co potem fryzura do slubu to co z dredow???

Gość kristenpistenblackeyed
dredy schna 2 dni po umysciu smierdza.. widzialas kiedys psa z kołtunami? jesli chcesz tak wygladac to gratulacje ale ja ja widze taich ludzi na ulicy to mi sie rzygac chce. ble

Gość prawiczy prawiczek 28
Że to takie bardziej artystyczny kołtun.

Gość Dredowiczka
Dready schną 2 dni ? Hahaha, nie schną tyle. Mój kuzyn ma dready i gadałam z nim o tym. Oczywiście pielęgnacja dreadów jest nico bardziej czasochłonna niż pielęgnacja zwykłych włosów.

Gość sddfdh
przeczytaj moja wypowied zi pomysl

Gość kristenpistenb
no moja znajoma miala i mowila ze 2 dni suszyla... a pozniej jak sciela sie to na krótko . beznadziejne jak stoje w sklepie ze osoba z dredami to natychmiast przepuszczam przede mnie.. dredy podobno walą.. to okreopne obrzydliwe mi sie to zawsze z brudasami kojarzylo ble