Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjjhhh

mam problemy z palcami

Polecane posty

Gość lkjjhhh

Otoz przypuszczam ze to od mrozu, chodze caly czas w rekawiczkach, mam zimowe buty ale jednak pojawily sie na moich palcach czerwone plamki ktore strasznie swedza. Kiedys mialam to samo, bylam u dermatologa i przepisala mi masc lotriderm ale popatrzyla tylko z daleka i powiedziala ze nie wie co to;/ Wiecie co to moze by i jak leczyc to domowym sposobem? Nie mam czasu na siedzenie godzinami u dermatologa bo mam sporo nauki ostatnio do matury

Gość lkjjhhh
a mi sie wydaje ze to jednak od zimna, ostatnio siedzialam pol dnia pod koldra i mialam caly czas rece cieple to wydawalo sie jakbym miala tego mniej i nawet nie swedzialo a teraz znow. Mam caly czas zimne rece:(

Gość anonimus_recovery
Fajnie masz :D

Gość haHAhaHAhaHAha!
ty może na rękawiczki uczulona jesteś:D

Gość lkjjhhh
tak jasne;/ na stopach tez troche mam;/

Gość Listopadowy Aniołekte
No zabawne to jak cholewcia wam powiem ;] . Ja też tak mam ... szczególnie gdy dlugo jestem na mrozie,a pozniej wchodze do cieplego ...... omg.

Mysle,ze z takimi sprawami nie ma zartow... idz prywatnie ... bo jak widac panstwowo to czlowiek niczego nie osiagnie.

Gość lkjjhhh
nie stac mnie na prywatne wizyty, nie pracuje nigdzie. Mam nadzieje ze zejdzie tylko nie wiem po jakim czasie;/ dosyc dlugo mialam spokoj od tego a teraz znow...;/

Może na prawde masz na cos uczulenie ? Zmiana proszku , płynu do prania ? Albo od tego mrozu .... mowie CI,ja tez tak mam jak wchodze do cieplego a bylam na zimnie.

Gość kuzynka kuzynki
lkjjhhh - zaciekawiło mnie to, co piszesz. Bo ja jakieś dwa miesiące temu miałam takie czerwone plamki (jakby wybroczyny) na opuszkach palców u rąk, a także pa opuszkach palców u stóp i na stopach ogólnie. Odczucia bardzo nieprzyjemne, podczas chodzenia tak jakby się chodziło po kolcach jakichś. I palce rąk bolały, trudno je było zacisnąć np. na długopisie. Nie poszłam do lekarza, a po kilku dniach samo przeszlo, tylko w tych miejscach, gdzie były plamki schodziła mi jeszcze przez kilka tygodni skóra. Myślałam, że tylko ja tak mam, i ze to uczulenie na jakiś lek (byłam przeziębiona i brałam leki bez recepty inne niż zazwyczaj).

Gość do kuzynka kuzynki
Kuzynka.....Prawdopodobnie miałaś szkarlatynę ...objawia sie własnie złuszczaniem skóry po przejściu tej choroby.