Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka zadaje się z islamem

Moja córka zadaje się Muzułmaninem! Pomocy!

Polecane posty

Ma 17 lat, ten jej chłopak ma 18 lat i jest Muzułmaninem. Niby urodził się w Polsce, niby z pod Białegostoku jest, niby mówi po Polsku ale kto go tam wie takiego ciapatego :O Boję się o swoją córkę, boję się że on jej coś zrobi, że ją wywiezie tam do tych swoich krajów, albo że zrobi jej krzywdę jak będzie chciała z nim zerwać. Co robić? Próbowałam zakazać córce spotykania się z nim ale to nie pomogło, ona nadal się z nim spotyka, to trwa już ponad pół roku. Proszę o pomoc bo naprawdę się boję o córkę i czuje się bezsilna bo ona wcale mnie nie słucha.

Dopóki twoja córka jest w Polsce, nic jej nie grozi. Jeżeli przyjdzie jej do głowy wyjechać do jego ojczyzny, dopiero wtedy możesz się zacząć martwić. Póki co, twoja córka jest bezpieczna. Zacznij z nią rozmawiać, krzykiem i zakazami nic nie zmienisz, tylko jeszcze bardziej ją zbuntujesz. Poza tym możesz podsunąć swojej córce książkę Souad "Spalona żywcem". Doskonała lektura - ku przestrodze.

ten chłopak namawia córkę, aby z nim pojechała się rozerwać pod ambasadą USA

Gość zainteresowana tematem99
Bialystok? Moim zdaniem on jest Tatarem, w Polsce wlasnie w tych regionach zyja Tatarzy i on nie mialby jej gdzie wywiezc ;) co najwyzej wlasnie w okolice Bialegostoku, generalnie identyczny watek jest teraz w Barwach szczescia na tvp2 Iwonka i Tatar-muzulmanin i obawy rodzicow :P

Gość babuleńka z kafeterii
Dziecko, lekcje na poniedziałek odrób, a nie zakładaj durnych topików :o

Gość zainteresowana tematem99
w sensie: nie uprowadzi jej do Kabulu ani do Iraku :P bo pochodzi on i jego rodzina z Polski , ale ja i tak uwazam ze muzulmanie powinni sie laczyc w muzulmankami , bo miedzy nasza kultura a ich jest ogromna przepasc , wiele roznic ktore sa trudne dla nas do zrozumienia ;)

Gość noiccoooooooo
chyba streszczasz barwy szczescia :D