Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafika299

co sadzicie o Wigilii u chłopaka?

Polecane posty

Gość rafika299

mam głupią sytuację moi rodzice nie są razem.. moj ojciec mieszka ze swoja rodzina .. a ja mieszkam z mama.. moja matka chce wyjechac do swojego mężczyzny z którym jest teraz a ja zapewne siedziałabym sama w domu.. dlatego też zaprosił mnie mój chłopak do siebie.. nie lubię jak ktoś sie nade mną lituje i nie wiem czy iść.. może lepiej jesli sama posiedzę? co byście zrobili w mojej sytuacji.??. głupio mi przed mojego chłopaka rodzicami... wiecie wigilia to czas dla najblizszej rodziny będę czuć sie nie swojo . on mnie uspokaja i mówi ,że jego rodzice traktuja mnie juz jak córkę bo jestesmy ze soba 4 lata , nie długo zaręczyny . proszę doradźcie nie chce być nachalna i tak sie wpierniczać w jego rodzinę więc powiedzcie co sadzicie na ten temat?

Gość nakarmimy pieski
ja bym poszla bo jak widac oni bardziej cie traktuja jak rodzine niz wlasna matka i ojciec

Gość edndtjtfjft
:o Matka zostawia Cie sama na swieta? :o Co za wyrodna .......

Gość rafika299
w zeszłym roku rowniez z nikim nie dzielilam sie opłatkiem.. wtedy wlasnie rozpadala sie moja rodzina.. chciałabym zeby ktos zyczliwy mi doradzil i pomogl.

Gość rafika299
to nie jest prowokacja.. .. jestem jej dzieckiem ale troche doroslym .. ona tez swoje przezyla.. pytala czy ma zostac w domu powiedzialam ze mi to obojetne , nie chce jej psuc planow dosyc przeszla ale temat idzie nie w ta strone co trzeba uwazacie ze powinnam isc na wigilie do chlopaka i to nie wstyd?

Gość Szukam króliczka
Ja w tym roku zaprosiłam chłopaka swojego z jego mamą (nikogo więcej w rodzinie) bo sama spędzam święta tylko z bratem, a tak weselej będzie :)

Gość haHAhaHAhaHAha!
idz do chlopaka .

Gość tuktmgm
Idz do chlopaka, jak masz mozliwosc, a jest u nich zwyczaj obdarowywania sie w Wigilie to kup kazdemu chociaz jakis drobiazg i przynies moze jakies ciasto.

Gość rafika299
niestety nie każdemu w zyciu sie uklada.. wstyd mi strasznie przed chłopakiem.. kurcze on ma taka wspaniala ciepla rodzine oplatek... ostatio jak przypomnialam sobie swieta jak bylam malutka i ogladalam zdjecia to .. nie wytzymalam i plakalam to straszne te wspomnienia ... kiedys bylo tak cudownie :) ojciec przebrany za mikolaja mimo tego ze jestem dorosla ciezko mi z tym. chcialabym kiedys znow poczuc sie rodzinnie .. ale wstydze sie ze jego rodzice beda moze mieli ma potem za zle ze bylam na wigilii chociaz z tego co wiem to mnie lubia

Gość rafika299
dziękuje za dobre rady , jak mnie zaprosił odmówiłam pierw powiedziałam , ze nie bo mi wstyd wtracac sie w czyjas rodzine, a on nie odpuszcza i ciągle namawiał

Gość rafika299
nawet nie wiem co im kupic, to taka rodzina z prawdziwego zdarzenia wspaniali rodzice kochajacy sie bardzo dbaja o swoje dzieci mimo tego ze mój chlopak ma 24 lata , jego rodzina jest bardzo religijna tak dawno niemiałam takiej normalnej typowej wigilii ze zapomnialam juz jak to wyglada.. ciesze sie ze sa tu tacy pomocni ludzie myslalam ze odpowiedz bedzie inna, nad prezentami musze pomyslec :)

Gość babuleńka z kafeterii
Pewnie, że idź. Ja bym się spytała, czy nie przygotować czegoś do jedzenia, albo nie przyjść do pomocy.

Gość rafika299
włąsnie moj chłopak mi zaproponował mowil ze jezeli bym sie zgodzila to czy chciałabym przyjsc pomoc w przygotowaniu:) chyba pójde i może upiekę jakiś makowiec w domu . co do przentow to ja nie mam glowy :)

To na pewno będzie dobrze widziane, jak pomożesz jego mamie w przygotowaniach. A prezenty nie muszą być jakieś wyszukane i drogie. Pogadaj z chłopakiem, na pewno coś Ci podpowie.

Gość rafika299
mówilam mu ze jego rodzice maja rozne gusta i ze jesli bym miala isc to jakie mialabym kupic prezenty.. powiedzial mi ze moze cos mamie do kuchi i to starczy ale co z jego bratem i tata.. lipa .. znajoma podpowiada ze jakis zestaw bombek malowanych recznie

Bombki - wtedy jako prezent dla domu. Tak myślę. A panowie lubią słodycze? Może jakieś im kupisz z trochę wyższej półki ? Albo sama zrobisz czekoladę i im to ładnie zapakujesz ??

eee tam mamie do kuchni, jaqk lubi np kawe czy herabte to kup jej zestaw jakis riznych prawdziwych herbat/kaw w zestawie, tatcie,jesli w nich chodzi, krawat czy inny uniwersalny prezent. brat ile ma lat?

Gość kiss me so
suer sprawa:) nie ma to jak swieta z ukochanym:)

Gość rafika299
uwielbiają :D:D słodycze w ich domu to codziennosc :) wydaje mi sie ze jakies słodkosci z górnej pólki bedą odpowiednie :) mam nadzieje ze beda zadowoleni

Gość rafika299
brat ma 14 lat