Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smazone zielone pomidory

kobiety, matki pracujace - jak wyglada Wasz dzien pracujacy i weekend?

Polecane posty

jak wyglada przecietny dzien w tygodniu (o ktorej wstajecie, ile godzin spedzacie w pracy, co po pracy) jak odpoczywacie w weekend? czy radzicie sobie z obowiazkami? pytam z ciekawosci i informacyjnie, zadne ankiety:D

w jakich godzinach robicie kupę? czy się bzykacie i ile razy dziennie?

Witam ja mam męża i dwie córki w wieku 5 i 3 latka.Starsza chodzi do szkoły a młodsza jest w domu.Ja pracuje w systemie czterobrygadowym a mój mąż na 3 zmiany dziećmi zajmujemy się na zmianę.W weekend zazwyczaj jestem w pracy to mąż przejmuje domowe obowiązki ale ciężko jest trochę.Czasami jak wracam z pracy to nie mam siły na nic a w domu obiad trzeba ugotować,posprzątać i zająć się dziećmi.Z mężem praktycznie się mijamy.Mój weekend zazwyczaj wypada w tygodniu więc nie zawiele można coś zorganizować a jeszcze dochodzą do tego wyjazdy z dziećmi do lekarzy,czasami bywa tak że jestem na nogach od samego rana do wieczora,albo po nocnej zmianie nie kładę się spać żeby móc pojechać coś załatwić.Chwilami jest na prawdę ciężko,ale cóż taka nasza Polska rzeczywistość trzeba pracować.