Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???????????????????????????

Płakac mi sie chce jak oglądam te pieski ze schroniska.

Polecane posty

przysiegam, ze gdybym miala wiecej pieniedzy to pojechalabym do kazdego z wielkim zapasem jedzenia, kolderek itd. Tylko czy wy wiecie, ze na kazdego psa w schronisku miasto daje miesiecznie 500zł??? Zastanawiam się co własciciele schronisk robią z tymi pieniedzmi bo napewno nie kupuja jedzneia:/

Mintaja- kiedys prowadzilam w szkole jak to dzieci akcje zbierania pieniazkow na schroniska i uzbieralam ponad 2 tys i wszystko przeznaczylam na karmy i dostalam i brakło dla pieskow :( Teraz bardzo czesto jade z jakims worem 10kg i widze, ze te psy siedza po kilka w jednym kojcu bez koców wiec w to nie uwierze. I to nie jest pierwsze i ost takie schronisko. Wlasciciele pracownikom tez nie musza płacic bo są wolontariusze. Wiec pomyslcie ile jedzenia by było

Gość a nie widzisz ze po powodzi
ludzie nie maja gdzie spać mieszkają w barakach stracili majątki Prawdziwymi ateistami SA ci którzy w ubogim nie widza Chrystusa Doroty day http://www.youtube.com/watch?v=Be_XDYFuo7Y

No nie mam pojęcia :( ale bardzo pięknie z Twojej strony, że tak dużo robisz dla zwierząt :)

moze jestem okrutna, ale mam wiecej serca dla zwierzat niz ludzi

Gość izia87
ja tez kocham zwierzeta tacie naznosiłam kotków,i też nie moge patrzeć na zwierzeta,gdy wiem że cierpia np.jak ktoś wkleja linki z filmami o takich biednych kotach i psach nigdy nie ogladam bo bym przezywała jak byłam w schronisku to nie wybierałam kota nawet nie ogladałam ich pwiedziałam zeby mi dała jakiego uważa,bo to nie jest sklep żeby wybrzydzać ale zeby chociaż jednemu pomóc.

Gość izia87
ja mam to samo prędzej bym pomogła zwierzęciu niz człowiekowi,bo przez nas one cierpią.

Gość martusiekmaly
ja tez mam wiecej serca dla zwierzat, zawsze jak jest jakas zbiorka na ludzi i zwierzeta ,daje na zwierzeta. ludzie moga sobie sami poradzic a biedne zwierzatka nie!! pozatym ludzie są okrutni!!

No ja już właśnie popłakałam się przed chwilą, oglądając zdjęcia Tych, które odeszły za Tęczowy Most :((((((((((( ja zawsze w takich sytuacjach pocieszam się jedynie tym, że chociaż moje koty, pies i te, które dokarmiamy mają dobrze.

Gość a mnie wkurza gadanie
wszystkich, że pies w bloku sie meczy. wzielam moja psinke ze schroniska, biedak mial takie smutne oczy a teraz...:) mój kochany! na pewno wszedzie bedzie im lepiej poza schroniskiem!

...wszedzie gdzie bedzie im cieplo, beda mialy zapoewnione codzienne spacery i jedzenie.

Gość ja nie mam co prawda kota
ze schroniska, ale rowniez przygarnietego , od osoby ktora zaopiekowala sie kocica w ciazy i potem cos z ta szostka rozrabiakow trzeba bylo zrobic, teraz zaluje ze wzielam tylko jednego kota z tego miotu... nastepny tez bedzie albo przygarniety, albo ze schorniska... Ja za to nie rozumiem po co komu rasowiec jak tyle jest biednych zwierzat w schroniskach, wiele bezdomnych kotow, zwierzat ktore za odrobine ciepla, oddaja cale serce. Smutne ech. A to moje "serce" wlasnie sie przytulilo i mruczy najglosniej jak potrafi i jak tu nie kochac ? :)

też tego nie rozumiem po co komu rasowe zwierzaki! żeby ładnie wyglądały? dla rodowodu? rozmnażają tylko bezsensowanie zwierzęta jak tyle biadków jest potrzebujących :(

Gość ja nie mam co prawda kota
Pewnie wlasnie dlatego, zeby w 100% spelnily oczekiwania wizualne, zeby pokazac , pochwalic sie, zeby mialy ladne cetki/paski/latki na futerku... i to jest wlasnie najsmutniejsze, bo co to za roznica jakie zwierzak ma umaszczenie ? A jesli juz to jest dla kogos istotne, to tych mieszancow jest cudownie wybarwionych, no ale nie maja konkretnej rasy, rodowodu, nie kosztuja 2 tys i nie sa prestizowe.

Też się zastanawiam co właściciele schronisk robią z tymi pieniędzmi? Nie chcę tu nikogo oceniać, ale jeśli tak jest, to w właściciele 90% schronisk pchają kasę do kieszeni. Moje marzenie i plan jest taki: jak będę na emeryturze, to zrobię wszystko, żeby założyć schronisko a moje pieski będą miały jak w domu. Pozdrawiam wszystkich kochających zwierzęta.