Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkjl

wkurzajaca tesciowa

Polecane posty

Gość kjkjl

Witam .. Mam problem z przyszła tesciowa i nie wiem co zrobic.. Jestesmmy z chlopakiem bardzo szczesliwi spodziewamy sie dziecka.. Tylko ze jego matka mnie bardzo denewruje nie lubie jej.. tak bardzo.. i chodzi o to ze ja nie chce by ona poznała sie z moja mama.. a pewnie bedzie nalegac bo w koncu dziecko bedzie.. i teraz mysle jak bede przedluzac te spotkanie czy sie uda... bo ona jest okropna do tego falszywa...

Gość kjkjlbvh
up

Gość Sierżant Jęzor
moja za to śmierdzi i się nie myje

Gość gość
moja wychodzi na prog domu i sika a potem mowi ze deszcz to zmyje

Gość gość
moja teściowa też ma swoje za uszami więc już od początku uznałam że najlepiej trzymać ją na dystans i ograniczyć kontakty naszych rodzin do absolutnego minimum poznały się gdy wybierałam sukienkę ślubną, święta spędzają osobno wyjątkowo widują się u mnie w czasie moich urodzin i to tyle teściowa zawsze miała o to pretensje ale ja znam ją zbyt dobrze by wiedzieć że nic dobrego z tych kontaktów by nie wyniknęło gdyby miała większy kontakt z moimi rodzicami, obgadałaby ich przed swoją rodziną i powodowała liczne niesnaski i konflikty, a tak spotyka ich na moim terenie, na moich warunkach i musi być grzeczna

Gość gość
tTeraz wypowie sie ziec ,chodzi o to ,ze moja zonaa nie nawidzila mojej matki,a ja dawalem na to przyzwolenie bo bardzo kochalem moja zone.Jej matka byla kochana szanowana ,a moja zla ,do jej matki jezdzilismy na swieta ,imieniny ,urodziny.Do mojej sporadycznie dzwonilem lub smsemesowalem.Mielismy prace ,wiodlo nam sie dobrze wiec matka byla niepotrzebna .Ale jak to w zyciu raz na wozie raz pod wozem stracilismy prace.Brak pieniedzy na wszystko i co ?Moja zonka przyzwyczajona do luksusu szukala rozwiazana no i padlo na moja matke Idz do niej niech nam pomoze.Nie chcialem sie na to zgodzic bo mi bylo wstyd ,ze tak traktowalem matke ,wtedy ja tez zaczolem byc zly.Wyjechala do mamusi ,ja zostalem sam i wtedy otworzyly mi sie oczy ,dobrze jak dobrze.Wtedy zaczalem myslec o matce ,byla taka dobra ,madra ,a ja egoista.Chciala mi pomoc ,ale honor mi na to nie pozwolil,zaporzyczylem sie u przyjacil i tak dotrwalem poki nie znalazlem pracy. Zona do mnie nie wrocila ,ale ja nigy juz nie potraktuje swojej mamy zle .Teraz wiem jak sprytnie mna manipulowala,Wiem jedno na matce sie nigdy nie zawiodlem ,a mama na mnie tak.Zon mozna miec kilka a matke jedno ,pamietajcie wszyscy,.