Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek123

25 lat samotny

Polecane posty

Czy jest dziewczyna, która byłaby zainteresowana chłopakiem, takim jak ja. Mam 25 lat i zero dośw. z dziewczynami. Jestem w miarę normalnym chłopakiem, skończyłem studia, nie mam nałogów, prowadzę zdrowy tryb życia, niebrzydki.

Gość zainteresowana jolanta
jesteś prawikiem? :o 🖐️

no tak, napisałem przecież, że zero dośw. z dziewczynami. Nigdy też się nie całowałem, choć wstydzę się trochę do tego przyznać.

Gość zainteresowany jan
ja nie widzę w tym żadnego problemu :classic_cool:

Gość FREEEEEEEEEELOVE
eeeeeeeee chłopie, nie użalaj się nad sobą tylko baby szukaj!!!!!! 25 lat i co z tego? to naprawdę mało kogo obchodzi a jak jakaś panienka miałby z tym problem to dziwna musiałaby być.

frelove: wiesz, chyba większość jest odmiennego zdania. Wiele dziewczyn od razu skreśla takiego chłopaka na starcie, gdy się dowiaduje, że nie miał żadnego dośw.

Gość koralik89
O ile to nie prowo to źle trafiłeś.. Tu Ci mało kto da szczerą odpowiedź. Poza tym kiedy spotykasz dziewczynę to chyba nie mówisz jej całego życiorysu? :D Jak Cię polubi to Twój brak doświadczenia nie będzie problemem :) Co do szukania w necie..to na pewno też możesz kogoś znaleźć.. :P

Gość aqlineczkaa
to się nei przyznawaj do tego:) jak zapyta jakaś powiesz ze nie chcesz o tym mówić, a z czasem to nie bedzie miało znaczenia. o ile na początku bedzie miało:)

Gość telewizja kłamie nas od zawsze
sie ciesz człowieku bo ja byłem podobnie jak ty doswiadczony do 23 roku życia potem poznałem jedną "dziewczynę" którą pokochałem i nawet się z nią ożeniłem! teraz tego załuje jak niczego w zyciu! takiej kurwy i szmaty to swiat nie zna... kobiety to oszustki i moneciary... tylko kasa - ewolucja je takie stworzyła... chciąłbym cofnąc czas do prawictwa i niewinności. było lepiej. teraz mam kobiete... seksu mam nadmiar z nia bo ona mogła by po 3 razy dziennie... ale już nie potrafie pokochac i zaufć jak kiedyś... uważaj na siebie! nie żeń sie a prawictwo lepiej zostaw w agenturze... taniej będzie niz ew. kobieta na stałe lub, broń boże, żona!

koralik: pewnie, że nie mówi się całego życiorysu, ale pewne rzeczy widać. Widać brak doświadczenia, pewne nieumiejętności w relacjach damsko-męskich. Boję się, że to mnie przekreśli. Co zrobić, żeby to w miarę gładko poszło?

Kurwa, to chyba lepiej, ze nie mial doswiadczenia, anizeli ze przedymał poł Polski. Przynajmniej ja mam takie zdanie.:classic_cool:🖐️ No chyba, ze mowimy tu tylko o seksie, a nie o glebszym uczuciu, no to fakt, masz racje, wtedy to sie liczy. 🖐️

Gość FREEEEEEEEEELOVE
właśnie nie wiem. Moim zdaniem jeżeli dla kobiety ważne są doświadczenia jej faceta to jest dziwna. Zauważ że kobiety szukają mężczyzn o określonych cechach np.opiekuńczość, odpowiedzialność itd. nie spotkałam się z kobietą która szukałaby mężczyzny doświadczonego. Jeśli nawet to raczej drugorzędna sprawa jak nie trzeciorzędna. Ja sama nigdy w życiu nie oceniałabym kogoś negatywnie tylko dlatego e nie ma doświadczeń. Wiec głowa do góry

frelove: no nie wiem. Sam już się z tym źle czuję, że byle gimnazjalista ma większe dośw. ode mnie w tych sprawach, niż ja. Rozumiesz chyba, że nie jest to zbyt komfortowe.

Gość i dont need a parachute
nie jestes tu pierwszy, nie ostatni. jesli jestes tutaj nowy, to lepiej nie sluchaj grona prawiczkow. nie laczy ich jedynie brak dosw. seksulanego ale takze mizoginizm i ogolne rozgoryczenie zyciowe. skad jestes?

no i gówno na Ciebie też przyjdzie czas myśl pozytywnie a stanie się to bardzo niedługo A jak tak będziesz pierdzielił to zawsze będziesz sam

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
na pierwszej randce opowiadam kobiecie, że mam ten problem i nie potrafię nawet rozebrać się przed kobietą i jeszcze ta wstydliwość i łzy krokodyla , kobiety się łapią na takie tanie numery i po dwóch lub trzech spotkaniach kobieta próbuje mnie rozbierać a ja się bronię i tłumaczę, że nie jestem łatwy a za chwilę mam bzykanko aż wióry się sypią :)

mieszkam pod Wa-wą. Nie, nie jestem mizoginem. Nie narzekam też na życie. Na codzień staram się być szczęśliwy. Wiadomo, różnie wychodzi, ale staram się raczej mieć dobre samopoczucie, niż narzekać na cały świat.

Gość ania 1989
Cześć, a skąd jesteś Jacek 123?

Gość FREEEEEEEEEELOVE
Rozumiem, ale nie skreśla Cię to z ,,listy wartościowych facetów". A myślę e gdy będziesz w intymnej sytuacji z dziewczyną która jest w porządku nie będzie to dla niej problemem wiadomo że człowiek uczy się z czasem:-) i taka mała rada, postaraj się przy kobiecie nie myśleć o tym że nawalisz bo nie masz dośw. tylko zachowuj się naturalnie, tak jakoś natura nas stworzyła że instynktownie wiemy co robić i tyle.

Gość incredibles
a moze by tak sie najpierw umowic na kawe? cistko i pojdzie jakos, ja tez dlugo nie mialam zadnych doswiadczen w relacjach z mezczyznami

Gość i dont need a parachute
nie mowie, ze Ty taki jestes, ale scisle grono kafeteryjnych prawikow wlasnie tym sie charakteryzuje. takze radze sie trzymac z daleka:P okolice Wawy? to jakies 300km, wiec dzis sie sniezkami nie porzucamy :classic_cool:

Gość Łukaszxxx
Twoje sytuacja jest trudna w tym wieku, ale da rady jeszcze z niej wyjść:-) Ja mam 20 lat i dopiero od roku na dobre gustuje w kobietach:-D Najlepiej zaproś jakąś dziewczynę na Sylwestra.

No ja też nie byłem z dziewczyną na kawie i takie tam fiki miki Wiem że w 2011 roku będę z dziewczyną na randce a nawet to będzie sylwester (nie mam planów ale moja podświadomość sprawi że ten sylwester będzie super)

frelove: wiesz, ja mam świadomość, że dziewczyna i tak wyczuje, że to był pierwszy raz. Nie mam zresztą zamiaru tego ukrywać. Boję się, że mnie wyśmieje, albo rozpowie o tym innym. Wiesz sama, jakie są często dziewczyny.