Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek123

25 lat samotny

Polecane posty

frelove: no nic, śmiesznie to wyszło, że przekopywałem się przez śnieg, jak ja mieszkam minutę od tego salonu. Ona jest ode mnie sporo młodsza. Waży tylko 45 kilo

Gość FREEEEEEEEEELOVE
no jasne, bo brzydcy ludzie nie są w związkach no na bank

Gość Łukaszxxx
Wygląd nie ma znaczenia. Ja mam przeciętny wygląd a wokół mam prawie same ładne dziewczyny. Trzeba tylko mieć trochę gadane, a jeśli sytuacja tego wymaga potrafić dobrze zatańczyć.

No ja jestem brzydki a mam 28 lat i też 0 doświadczeń z dziewczynami ale teraz powoli uczę się pozytywnego myślenia a już od piątku zaczynam już na prawdę co wieczór myśleć pozytywne rzeczy i wierzę że mimo iż jestem BRZYYYYYYYYYYYYYYYDAl to i tak poznam dziewczynę

Gość FREEEEEEEEEELOVE
a co ma do rzeczy jej wiek i waga?to nielogiczne, a z tymi zaspami to sama nie wiem taki przykładowy tekst Ci dałam, w takim razie wymysł coś innego

Gość gds
"Trzeba tylko mieć trochę gadane, a jeśli sytuacja tego wymaga potrafić dobrze zatańczyć." tak, to prawda. A jak ktos nie ma gadany?

Gość FREEEEEEEEEELOVE
Faith Hope Glory ale bzdury wypisujesz, czyżby prowokacja?

słyszałem, jak kiedyś mówiła do kobiety, której myła głowę, że chciała iść na jakiś casting i tam były tabele, ile trzeba ważyć przy jakim wzroście. I dla jej wzrostu to było 38 kg, a ona powiedziała, że waży 45. Zmroziło mi krew w żyłach. 38 kilo!!!!

Gość jacek123.
Boje się że jak się z Nią umówię to fryzjer nie będzie chciał już ze mną współżyć :(

Gość Łukaszxxx
Zapisz się na kurs tańca...najlepiej taniec nowoczesny (bachata i wszystko co związane z salsą) Jak wyrobić gadane...umów się z kumplem na pół litra, obalcie flaszkę i pójdzie do klubu. Wyszukuj dwie wolne dziewczyny, zagadajcie do nich na chwilę, zaproś do tańca....

Gość FREEEEEEEEEELOVE
Faith Hope Glory A może powinienem mowić że jestem piękny cały czas aż moja podświadomość uzna to za fakt i wtedy będę piękny dla każdego

Gość Łukaszxxx
My nie musismy tyle gadać naprawdę. Wczoraj w klubie podszedłem do do dziewczyny, powiedziałem dwa zdania, coś się zapytałem i przez pół godziny nawijała do mnie na temat jej fascynacji Francją. Tylko jej przytakiwałem i zadawałem kolejne pytania czy stwierdzenia. W pewnym momencie to mnie zaczęła nudzić. To wziąłem ją na parkiet...

Gość ula la
Faith Hope Glory Powtarzaj sobie cały czas niedługo będę miał dziewczynę bo zasługuję na to Bądź cierpliwy a los da Ci dziewczynę 100 % racji

Bo jak będę sobie mówił że jestem piękny to taki się stanę tak podobno działa podświadomość Co jest lepsze powtarzanie sobie "jestem brzydki " czy powtarzanie sobie "jestem piękny"

Gość FREEEEEEEEEELOVE
lorika uhm a wszyscy lekarze mają kiepski charakter pisma, wszystkie blondynki to idiotki itd.

Gość Łukaszxxx
Co da Ci salsa?? A to, że na parkiecie nie będziesz sztywny, ale bioderkami będziesz potrafił robic kułeczka i będziesz bardziej elastyczny. A jeśli ty będziesz tak się poruszał to partnerka wejdzie w Twój rezonans tańca błyskawicznie.

Gość gds
I tak nie chodze do dyskotek.

Gość Łukaszxxx
To macie problem. Bo kobiety najbardziej zapamiętują sobie rzeczy emocjonalnie, bynajmniej nie tak bardzo słownie. W tańcu zazwyczaj się śmiejemy. Jeśli ona się dobrze bawi przy Tobie to będzie chciała z Tobą się spotkac następnym razem bo będzie wiedziała że nie będzie się nudziła przy Tobie.

Gość gds
Nie chce nikogo bawic. Bawic to moze komik czy klaun.

Gość FREEEEEEEEEELOVE
ignoruję gooooooooooooooo a że 2 takich było to nie warto wrzucać wszystkich do jednego wora, bo Jacek nam sie zaraz załamie a mam misje podniesienia go na duchu:-) pozdro:-)