Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek123

25 lat samotny

Polecane posty

sylwester spędzę w domu. Nie mam teraz znajomych, a pracy obecnie szukam, więc raczej nie będę miał gdzie pójść.

Gość FREEEEEEEEEELOVE
prawdopodobnie wyczuje:-) owszem są takie dziewczyny, ale zanim skoczycie do łóżka macie przecież czas żeby się poznać, możesz w miarę możliwości zorientować się jaki typ reprezentuje kobieta. Jeśli Cię wyśmieje to trudno znaczy że niewrażliwa idiotka i tyle. Jak będziesz unikał kobiet ze strachu to nigdy w życiu nie zdobędziesz doświadczeń. Raz kozie śmierć

Gość Łukaszxxx
Widzę, że chyba wszystkie mosty popaliłeś skoro nie masz aktualnie znajomych:-/ Będziesz musiał wszystko budować od podstaw, a ten okres pamiętam, że jak dla mnie był najtrudniejszy. W Twojej sytuacji to tylko przez neta znajdź dziewczynę. Bo jakbyś chciał iść do klubu to bez żadnego "socjala" żadnej dziewczyny nie wyrwiesz.

w mojej okolicy podoba mi się dziewczyna, która pracuje u mojego fryzjera. Sprząta, myje podłogi, włosy ( niewysoka, szczupła brunetka). Ma chyba z 18-19 lat.

Gość ania 1989
jacek 123, mogę Ciebie pocieszyć ja również spędze sylwka sama i to mnie wpędza w okropny nastrój , nie pozwala mi sie cieszyć z najlepszych świąt w roku- :( btw mam 21 lat i też zero doświadczeń, wydawać by się mogło, że znalezienie faceta do drobnostka, łatwizna ale nie :( Mimo iż studiuje, chyba jestem niebrzydka, to nic dupa i niestety powoli trace nadzieje- smutne :( Przy nadziei trzyma mnie fakt, że podobno :każda "potwora" znajdzie swojego adoratora. ( w rzeczywistości chyb a nie taka brzydka potwora ze mnie :D)

Gość FREEEEEEEEEELOVE
ocho Jacku więc do dzieła, tylko pomału zacznij z nią na początku od niezobowiązujących rozmów.

frelove: wiesz, nie bardzo mam okazję z nią porozmawiać. Fryzjerem jest facet i to z nim "załatwiam" wszystkie sprawy.

Gość Łukaszxxx
Najważniejsze w początkowym stadium znajomości to nic nie planować z dziewczyną w daleką przyszłość-mówiąc jej to, bo się przestraszy. Musisz porozmawiać z nią o bieżącej sytuacji i gdzieś ją zaprosić np. na łyżwy.

Gość ania 1989
jacek 123 jak dlam nie najpierw warto wybadać czy dziewczyna ma faceta.

Gość Łukaszxxx
Powiedz jej na początku, że miło że znów ją widzisz, spytaj ile czasu już tutaj pracuje i rozmowa się rozkręci:-D

Gość FREEEEEEEEEELOVE
oj tam oj tam, zawsze można coś napomknąć jak się dziewczyna w pobliżu pląta, nawet o pogodzie dla przełamania pierwszych lodów:-) tylko teraz problem odwagi.... wiesz ja kiedyś byłam bardzo nieśmiała naprawdę wybitnie. małymi kroczkami z odrobiną pozytywnego nastawienia da rade to załatwić

nie bardzo mam możliwość się do niej odezwać, bo umawiam się z fryzjerem i jak przychodzę, to idę do niego, a ona conajwyżej coś sprząta albo jest na zapleczu.

Gość ania 1989
A może ona myje klientom włosy? i fajnym zbiegiem okoliczności ty bedziesz tym, który bedzie miał myty łepek przez nią ?

Gość Łukaszxxx
Nie ma co się użalać nad własnym wyglądadem tylko : 1) Zacznij ćwiczyć na siłowni 2) Jeśli jesteś gruby to zacznij biegać ( i co tego że zima) 3) kosmetyki.....

ok ale on nie ma doświadczenia ' ciekawe czy będzie wiedział co ma robić Ja bym nie wiedział wiec takie gadki to o kant dupy rozbić Ja bym radził powtarzać sobie że ona jest Twoja tzn mów sobie "Ona jest moja" Los Ci pomoże

jestem akurat szczupły, a nie gruby. O wygląd też dbam, choć nie chodzę na siłownię i nie jestem umięsniony. Ona myje łebki, ale klientkom

Ja mam wygląd taki że nie da się go poprawić ale liczę na to że los będzie dla mnie dobry i wiem że przyciągnę do siebie dziewczynę pozytywnym myśleniem

Gość Dziewica czysta jak zakonnica
Ja tak jak Ania mam 21 lat. Co prawda mam jakies doświadczenie z chłopakami, ale małe bo miałam tylko jednego i jakies tam po drodze spotkania z kolegami. Na szczęście mam przyjaciólki i siostrę, które spędzą ze mną sylwestra. Ania, skąd jesteś, moze jakos byśmy się zgrały i razem zabalowały, co??

Gość FREEEEEEEEEELOVE
Jacku nie szukaj wymówki, tylko spróbj powalczyć o własne szczęście, szkoda życia, wiesz? a jak sprząta znaczy jest w tym samym pomieszczeniu możesz strzelić tekstem np.,, "I znowu narobiłem pani roboty" i ona coś odpowie rozmowa się zacznie albo nie wiem np. coś o przekopywaniu się przez zaspy śniegu itd. zawsze z uśmiechem:-)

akurat dla mnie samotny sylwester to nie żaden problem, bo nie lubię takich imprez.

Gość FREEEEEEEEEELOVE
a czemu śmieszne? chciałam Ci pomóc.....