Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Dlaczego usuwaja moje tematy?Lewacy,czego się boicie?Czemu murzyna bronicie?

Polecane posty

Wkurza mnie że usuwają moje tematy,przecież jest wolność słowa a moderatorzy chcą być chyba większymi faszystami niż ja.

Gość ludzka rasa
Spieprzaj, rasisto

Nich zyje wolność, wolność i sowboda. :D Niech zyje zabawa i dziewczyna młoda! :D

To chyba Bajerful śpiewał albo jakiś Boys. I zdaje mi się, że oni są bali zupełnie.

Gość her komendante
cenzura jest wszędzie w necie

wejdz na onionforum tam mozna gadac o terroryzmie, gwaltach i podkladaniu bomb :classic_cool:

Mnie nie chodziło o to kto to śpiewał tylko o to że jak murzyni przyjeżdżają do Polski to czują się jak w raju.Panny od razu im nogi rozsuwają.Takie murzyni w Polsce się czują jak by były w Harlemie

Gdzie? No gdzie rozłożyłam nogi przed czarnym?! Nie przypominam sobie. Piszesz Polki to znaczy My wszystkie!!!

Takie disco polo to trochę jest odelgłe od blusa. :D Przesadzasz.

...aaa-Dobrze wiesz że nie o wszystkie mi chodzi bo są jeszcze normalne Polki.Poczytaj fora kobiece,tam wszystkie wzdychają o murzynach.Każda tylko mówi że marzy o mulacie,a najbardziej mnie wkurzają teksty w stylu "mój chłopak jest niestety biały a ja marzę o mulacie albo o czarnym".Czyli wniosek jest prosty,chodzą z białymi bo nie ma czarnych.Jak by się czarny pojawił to od razu rzuciała by się na niego i wskoczyła mu do łóżka.A jak nie chcesz wierzyć to poczytaj jak dziewica wskakuje murzynowi do łózka na początku znajomości: http://dziennik3rp.blogspot.com/2008/10/simon-mol-krcia-mnie-taka-moc-w-nim.html

Grubo przesadzasz. :D To, że kilka dziewczyn zakochuje się w chłopakach o innym kolorze skóry, nie znaczy, że wszystkie do takich wzdychają.

Brum-Nie pisałem ze wszystkie,ale ogromna cześć Polek tak.Widać to po wypowiedziach na forach i po tym co się dzieje w Warszawie.Przecież nie powiesz mi że to jest normalne że dorosła dziewica na drugiej randce z murzynem bierze tabletkę antykomptecyjną i wskakuje mu do łózka.Dla mnie to normalne nie jest,chyba że dla ciebie tak.Jak to możliwe że dziewczyna się nie puszczała przez całą swoją młodość i szanowała się a jak widzała murzyna to bez oporu wskoczyła mu od razu do łóżka i pewnie robiła mu takie rzeczy że na samą myśl to rzygać mi się chce.

Nie mam zielonego pojęcia jakie zwyczaje mają dziewice. I co kto robi w łóżku.

I może nie ogromna część Polek ale jakiś mały promil. Mieszkam w dosyć dużym mieście i nie widze jakoś ogromnych iliść par mieszanych.

Brum-Jakakolwiek ilość jest ogromnym zagrożeniem.Powinnaś skontaktować się z miejscowymi patriotami i przekazywać im wszelkie informacje o takich parach(adresy zamieszakania i ich trasy ) a najlepiej umieścić te informacje na internecie a my już zrobimy co do nas należy.Inaczej ludzie będą umierać jak te kobiety: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080927/KRAJSWIAT/418282572

Ale co ci ten kolor skóry tak przeszkadza? Seks z Azjatą też jest be?

Fawia-Każdy kontakt z inną rasą jest zagrożeniem z względu na mieszanie genów a co za tym idzie to różne choroby.Po za tym żadnemu normalnemu człowiekowi nie podoba się obca rasa.To tak jak pies zaczął by kopulować z kotem a kot z kurą.Zrozum że to są inne rasy,czy ciebie się podobają seksualnie Goryle albo Szympansy?Myślę że nie,a nie którzy ludzie uprawiają sex z zwirzętami bo ich to podnieca,nazywa się to zoofilia i jest dewiacją seksualną

Teraz mnie rozbawiłeś :) Mieszanie genów we własnym gatunku jest jak najbardziej wskazane ponieważ zmniejsza ryzyko chorób recesywnych, polecam się dokształcać :) Dodam, ze Polacy to jedna z najbardziej pomieszanych narodowości na świecie :)

Kolego faszysto, nie ml faszystów. Faszyzm miał różne oblicza. Faszyzm nie ma nic z rasizmu. Faszyzm ogarnięty rasizmem, jest nazizmem. Faszyzm włoski a faszyzm niemiecki.

Gość tretetretrete
głupek on jest i tyle. niedługo może nie łączmy w pary pod wzgledem koloru włosów? ;) blondyn z blondynką etc.. w połączeniu murzuna z białą kobietą ich dzieci będą pięknymi mulatami. jaki facet nie marzy o pięknej mulatce? ;)

Gość Punk
Usuwaja twoje tematy bo sa gowna warte :) tak samo jak ty

Stalingrad-Tylko że ja jestem volkistą a nie nazistą.Ale dobrze mówisz że faszyzm nie ma nic wspólnego z rasizmem .Jednak i tak wszyscy wsadzają wszystko do jednego worka,więc nie chce mi się kłócić i mówię że jestem faszystą tak jak tego chcą. tretetretrete-Widać że absolutnie nie masz wiedzy.Mulat to bezpłodny osobnik,tylko 5% mulatek może mieć dzieci.Po za tym mulaci krótko żyją.I mylisz rasę z nacją.Nacja to Słowianie,Germanie,Celtyci,Galowie a Rasa to czarni,żółci,czerwoni biali i jakieś tam pigmeje oraz żydzi.Eskimosi są już zaliczani do ras północnych czyli można ich podciągnąć pod rasę białą lub pod rasę czerwoną(Nauka w tej sprawie jest podzielona,niektórzy uważają że to odrębna rasa i do północnej rasy zaliczyć ją nie można).Mimo wszystko naszej rasie to najbliżej jest własnie do czerwonych lub do żółtych a najdalej do żydów i murzynów. Ludzie dokształcie się bo ideologicznie jesteście analfabetami.

tretetretrete-Po za tym nie znam faceta co by nawet dotknął mulatkę.Kiedyś taka mieszkała w moim mieście,to unikali ją jak zarazy,nikt jej nawet reki nie podał.Nigdy nie miała faceta,potem wyjechała i całe szczęście.Więc nie znam faceta co by chciał jakąkolwiek mulatkę,każdy mówi że najpiękniejsze to sę Polki,Czeszki i Rosjanki i z tym się całkowicie zgadzam.

Gość tretetretrete
A to dziwne bo u mnie w akademiku jest kilka bardzo ładnych mulatek i naprawdę mają wzięcie. ;)

Gość Punk
a wracajac do twojej zalosnej wypowiedzi ze czarny z bialym to tak jak kot z psem... wiesz wogole co to jest rasa?? moze ci pomoge: czarny z bialym to tak jak czarny kotek z bialym kotkiem :)