Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volkista

Dlaczego usuwaja moje tematy?Lewacy,czego się boicie?Czemu murzyna bronicie?

Polecane posty

Punk-A wiesz że kotki to tzw sztuczne rasy?Tak samo jak rasy psów,koni czy innych zwiezad gospodarskich.Ale ty jako Punk i jako komunista to zrozumiałe że chcesz chodować ludzi jak zwierzęta i tworzyć sztuczne rasy tak jak rasy zwierząt gospodarskich.A ten kotek różni się tylko kolorem sierści a nie całą sieścią .nosem,ustami i całym kosccem oraz innym kolorem oczu,włosów itp. Czyli tak jak osła skrzyżować z koniem to powstanie bezpłodny muł.Wlaśie słowo mulat pochodzi od słowa muł tretetretrete-Wiesz,studenci dużo piją i im wszystko jedno,a ona pewnie każdemu dawała więc nie dziw się ze miała wzięcie.

Gość tretetretrete
Ale ty głupoty pieprzysz. Nawet w moim rodzinnym mieście jest kilka mulatek i normalne zycie prowadzą, mają facetów i są bardzo lubiane. Nie było jak dotąd ani jednego kolesia który by rzucił jakiś głupi tekst w ich kierunku albo krzywego spojrzenia.

Gość Punk
a wiesz ze kazdy bialy czlowiek rozni sie od drugiego bialego nosem uszami i oczami i nie tylko??

Gość tretetretrete
Najlepiej Punk byłoby jakbyśmy olali tego barana i tyle. Popierdoli, popierdoli i przestanie. ;)

Gość świetnie olewa argumenty których nie umie podważyć...lub też nie rozumie :) Znalazł się specjalista od genetyki.

W gwoli ścisłości-czarnoskórzy to ten sam gatunek (Homo Sapiens) co biali. Nie wiem skąd ten nieuk wytrzasnął to 5% płodnych Mulatów Tak czy inaczej mam nadzieje, że są to z jego strony kiepskie prowokacje, nie można być przecież aż tak niedouczonym i tępym.

Gość Punk
tretetretrete zgadzam sie z Toba tylko ze wku*wilo mnie to ze smiec wstawil linka do profilu z moja siostra... rasista pieprzony. czlowiek to czlowiek jeden drugiemu rowny, tak samo jak pies z psem, kon z koniem...

Fawila-Badanie genetyczne wziąłem z starych książek,nie które jeszcze były z końca XIX Wieku,dużo badań w tym temacie przeprowadzono też w latach 30 XX wieku.Po II wojnie publikacja tych badań była surowo zabroniona zarówno przez USA ,Wielką Brytanię i ZSRR.Po prostu po wojnie rasowej żydzi chcieli aby tematów genetyki rasowej nie poruszać i ustalić że wszyscy są równi i z takiego samego gatunku.Problem tylko teraz mają lekarze z mulatami które muszą tłumaczyć czemu nie mogą mieć dzieci albo muszą kombinować na co dany mulat jest chory bo medycyna nie zna wszystkich nowych chorób,o problemie HIVu który pochodzi 0od murzyna już nawet nie wspomnę,to samo z malarią itp,malaria za chwilę będzie także w Europie,po prostu przywędruje razem z czarnym,na szczęście są szczepionki.W internecie był nawet wypowiedź szefa badań nad człowiekiem w USA,który się żalił że odebrano mu fundusze nad genetyką człowieka w zakresie ras dla tego że był to "kłopot polityczny" czyli nawet nauka podeszła pod politykę.Ale oczywiście ty sobie wierz w co chcesz.Dodam tylko że niektóre nasze ojczyste gatunki zwierząt można skrzyżować z Afrykańskimi gatunkami.Mimo że nie mamy na swoim terenie ani jednego Afrykańskiego gatunku a oni nie mają ani jednego gatunku z naszego klimatu.Po prostu inna strefa klimatyczna a tym samym nie może być ten sam gatunek.Słoń występuje zarówno w Afryce jak i w Azji,ale jest to już inny gatunek,to samo z wielbłądami,jest wielbłąd jednogarbny i jest wielbłąd dwugarbny.Według podziału to są to dwa różne gatunki,mimo że mogą się krzyżować.ALE SĄ INNYMI GATUNKAMI!!!! Czyli gatunek to rasa.A to co można na temat rasy poczytać w wikipedi: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rasa_cz%C5%82owieka Jak widać kiedyś była kwalifikacja na rasy,ale środowiska lewackie naciskały aby takie badania zakazać i ogłosić że każdy jest równy. Przedstawię ci teraz genetykę Słowian,tak żeby ci udowodnić że ludzie na świecie się różnią,nawet nacje częściowo się różnią i mają inne geny,poczytaj a później znów wygłaszajcie te kłamliwe brednie że każdy człowiek jest taki sam i nie ma ras: http://pl.wikipedia.org/wiki/R1a1

PUNK-Hehehe,no padłem,więc twoja siostra to słoik na spermę dla murzynów? W sumie to rozumiem twoją złość,gdyby moja siostra była słoikiem na spermę dla murzynów też bym się wkurzał na każde jej słowo.Z tym że jak bym nie dopuścił do takiej sytuacji.Ale nie martw się,jak chcesz to mogę ci pomóc i twoja rodzina odzyska honor,nie będziesz się już musiał wstydzić za siostrę.Mamy pewne sposoby ale nic ci nie mogę zagwarantować,ale spróbować można,więc podaj jakiś kontakt jak jesteś zainteresowany aby twoja siostra nie przynosiła ci wstydu.

Fawila-Badanie genetyczne wziąłem z starych książek,nie które jeszcze były z końca XIX Wieku,dużo badań w tym temacie przeprowadzono też w latach 30 XX wieku.Po II wojnie publikacja tych badań była surowo zabroniona zarówno przez USA ,Wielką Brytanię i ZSRR.Po prostu po wojnie rasowej żydzi chcieli aby tematów genetyki rasowej nie poruszać i ustalić że wszyscy są równi i z takiego samego gatunku.Problem tylko teraz mają lekarze z mulatami które muszą tłumaczyć czemu nie mogą mieć dzieci albo muszą kombinować na co dany mulat jest chory bo medycyna nie zna wszystkich nowych chorób,o problemie HIVu który pochodzi 0od murzyna już nawet nie wspomnę,to samo z malarią itp,malaria za chwilę będzie także w Europie,po prostu przywędruje razem z czarnym,na szczęście są szczepionki.W internecie był nawet wypowiedź szefa badań nad człowiekiem w USA,który się żalił że odebrano mu fundusze nad genetyką człowieka w zakresie ras dla tego że był to "kłopot polityczny" czyli nawet nauka podeszła pod politykę.Ale oczywiście ty sobie wierz w co chcesz.Dodam tylko że niektóre nasze ojczyste gatunki zwierząt można skrzyżować z Afrykańskimi gatunkami.Mimo że nie mamy na swoim terenie ani jednego Afrykańskiego gatunku a oni nie mają ani jednego gatunku z naszego klimatu.Po prostu inna strefa klimatyczna a tym samym nie może być ten sam gatunek.Słoń występuje zarówno w Afryce jak i w Azji,ale jest to już inny gatunek,to samo z wielbłądami,jest wielbłąd jednogarbny i jest wielbłąd dwugarbny.Według podziału to są to dwa różne gatunki,mimo że mogą się krzyżować.ALE SĄ INNYMI GATUNKAMI!!!! Czyli gatunek to rasa.A to co można na temat rasy poczytać w wikipedi: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rasa_cz%C5%82owieka Jak widać kiedyś była kwalifikacja na rasy,ale środowiska lewackie naciskały aby takie badania zakazać i ogłosić że każdy jest równy. Przedstawię ci teraz genetykę Słowian,tak żeby ci udowodnić że ludzie na świecie się różnią,nawet nacje częściowo się różnią i mają inne geny,poczytaj a później znów wygłaszajcie te kłamliwe brednie że każdy człowiek jest taki sam i nie ma ras: http://pl.wikipedia.org/wiki/R1a1

Gość thaisse80
A facet rasy bialej Europejczyk ale nie Polak jest przez ciebie tolerowany?

Gość ale trzeba być tumanem
żeby się kłócić z takim półinteligentnym projektem jakiegoś stuleja z f23

thaisse80-Oczywiście że toleruję bo nie jestem nacjonalistą .Europa to jedna rasa ale różne nacje.Wszyscy Europejczycy są Aryjczykami

Gość Punk
Volkista... jak chcesz to podaj mi swoj adres zebys ty wiecej nie przynosil polsce wstydu... pieprzony nazisto, na forum jestes cwany ale na zywo bys spierdzielal gdzie pieprz rosnie... nie mam przyjemnosci na dluzsza rozmowe z toba bo z niedorozwinietymi nie ma co dyskutowac... wiedz tylko ze twoja sprawa jest w toku :)

Gość Biała flaga -
Kto tu spierdziela? Jak był w Warszawie tzw. marsz "faszystowski" to wyście spieprzali. A teraz na kolejny rok zostaną te wasze plakaty na słupach, boście je przykleili na amen, brudasy.

PUNK-A jeśli bym ci podał adres to uwierzył byś że to mój? Po za tym widzę że problem twojej siostry bardzo cię boli.Ale to nie moja wina że poszła za murzyna,nie win mnie za jej błędy.Rozumiem że nie umiesz się z tym pogodzić,rozumiem twój ból,ale to twoja wina że nie umiałeś zareagować a nie moja.Musisz jakoś z tym żyć,nic ci nie poradzę.