Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda 369 kafee idiotka

Juz mnie szlak trafia jak czytam wypowiedzi Jagody369 !!CZy was tez ??

Polecane posty

Gość jagoda 369 kafee idiotka

Dziewczyny czy nie wkurza was to ze ta wredna dziewuch w kazdym z tematow pisze co innego ?? Na jednym ze uzywa kremow za 200 zl na innym ze ja nie stac na tak drogie ... na jednym ze ma samochod nowke z salonu na innym ze maz mial kupic od kogos i przyjechac nim bozzze... szlak mnie trafia ... na kazdy temat udziela wyypowiedzi a nic sie nie zna ..;/

to nie czytaj, po co ciągle zakładacie tematy o jagodzie, to dopiero jest nudne

Gość fatcrxeszaz
pusta jest to prawda

Gość hahahahaa to prawda nadeta i p
pusta !! Pisze ze ma cere idealna hahahahhaa .... a kiedys jak miala zdjecie to wygladala jak bby miala ze 40 lat i na sobie bluzke z lumoeksu w cekiny ... ja pierdziele //

Gość będę mamą po raz drugi
tak, jest chamska, wulgarna i po prostu pusta. Nie rozumie zasad stosowanych na forum, jak kulturalna wymiana zdań, sądów itd. Pierwsze czym zaczyna swoje wypowiedzi to "epitety z rynsztoka". Podejrzewam, że właśnie z takiego środowiska się wywodzi, bo gdyby pochodziła z wyższych sfer jej słownictwo było by poprawne. Żałosna kobieta próbująca wyładować swoje frustracje na forum.

Gość Moja pechowa trzynastka
Kurwa ja pierdole czy wy jestescie normalne? Jagoda to, jagoda tamto, jagoda sramto. Nie czytajcie i juz! Nie macie nic inengo do roboty? Rzygac sie chce tymi tematami o jagodzie. Ja lubie czytac to co ona pisze. Bo pisze co mysli i nie musi ukrywac sie pod pomarancza. A jak widac wy nie macie odwagi (tak, tak nagle wszystkie od zawsze pisza na pomaranczowo). Pierdolnijcie sie w te puste lby idiotki od siedmiu bolesci :o

Gość szamanka z lustrzanka
Jagoda-:D Dzieki takim jak Ty tematy typu-Czy jestem w ciazy? SPadly na dalsze miejsce.Kocham CIe 😘😘😘

Gość hahahahaa to prawda nadeta i p
Kochna tylko powiedz nam jak mamy jej nie czytac jak ona jest w kazdym Topiu ...?

Omijajcie jej posty badz zwyczajnie traktujcie z przymrużeniem oka. A Wy sie tym jaracie jakby nie wiadomo co to bylo. Melisy sie napijcie i dajcie na wstrzymacie. Te wszystkie tematy o jagodzie sa zalosne. zalosne jest to jak bardzo mozna kims sie tak interesowac, ludzie to tylko forum :o a kazdy z nas moze byc tu kim zechce. nie bierzcie tego tak na powaznie i zamiast zakladac kolejne tematy o jagodzi idzie upiec ciasto, pobawic sie z dzieckiem czy zrobcie cos pozytecznego, bo jagoda i tak leje na was cieplym moczem czytajac te tematy ma pewnie ubaw po pachy.

Gość hahahaha ja nie moge
Jagoda sie zrobila pomaranczowa i pisze jakos pechowa trzynastka ... ;/ Szczyt idiotyzmu !!

Pierdolnij sie w leb idiotko i sprawdz ip nieuku :o A dopiero potem mow kto kim jest :o

ludzie kurwa sie forum jaraja i zycia realnego od wirtualnego oddzielic nie potrafia :o To dopiero szczyt idiotyzmu :o Tu mozna byc kazdym. Zrobie sobie czarny nick i bede jeszcze wiekszym wrzodem na waszych dupach niz jagoda. Moge byc kazdym i wzbudzac skrajne emocje. a wy bedziecie sie wkurwiac i zakaldac glupie tematy a ja bede miala z was polewke. Nie widzicie jak to funkcjonuje? :o A podobno wszystkie tu takie wyksztalcone... a mozna wami manipulowac jak zwyklymi laleczkami szmacianymi.

dziekuje za uwage 🖐️ ide zrobic projekt i bede was nekac 🖐️

a po projekcie dam wylizac sobie cipke mojemu psu on to tak lubi potem maz mnie przejebie na dywanie w przedpokoju i do was wroce taka rozjebana

"ynteligentny" i wyszukany podszyw, nie ma co :o Widac jakiego pokroju idiotki tu siedza :o

prosze sie podemnie nie podszywac !!! Ok pies juz mi lize Jagoda przylacz sie to jest Suuuper !!!

Gość do camparii
no taka sama fajna jak ty zjebie genetyczny:O:O:O

Gość jagoda!!!!!
pisze ze nie siadzie do samochodu poki wiosna nie przyjdzie bo nie chce nim wpasc w zaspe..; ./

Gość 1234er
szkoda że zdjęcia nie ma jagody ciekawa jestem jak wygląda

Gość macie racje
jaagoda to panna ktora ieszka z rodzicami i daje wszystkim ...;/ Na MIkolaja dla swojego dziecka kupila krem z diora za 350 zl zeby od poczatki zmarszczki niszczyc !

Moja pechowa trzynastka OPANUJ SIĘ,BO SWOIMI TEKSTAMI TYPU KUR...PRZEDSTAWIASZ SWOJĄ OSOBĘ,A RACZEJ SWOJA PATOLOGIĘ! A co Wam ta jagoda zrobiła,zazdroscicie czegoś,że wyliczacie co gdzie pisze

Gość nasznakalam obiektywnie..
Mysle, ze Jagoda w wielu topicach daleko za daleko galopuje swoimi wypowiedziami i to ludzi wzburza... Osobiscie kiedys pisala na moim topicu, jak mialam dziecko chore i po przedstawionych objawach stwierdzila, ze mojemu synkowi nic nie jest bo jej syn mial podobnie i minelo..., jak pisalam, ze udam sie do lekarza, to wrecz na mnie naskoczyla, ze nie potrzebnie- a jak sie okazalo maly moj mial bakterie w przewodzie pokarmowym i dostal dosc mocny anybiotyk na 7 dni, takze czasem naprawde chce byc modrzejsza niz jest, nie mowie, ze wszystko wie czy nie, ale czasem przegina...... taka prawda

Gość stary wyga
Jagoda do parlamentu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-----------------------------------------------------------------------------------------sprzątać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saleminkaa8 - Po pierwsze wylacz caps lock jak do mnie piszesz :o a po drugie, to moja patologia i chuj ci do tego co ja przedstawiam tutaj swoja osoba 🖐️

Gość okropna zmija
glupia nadeta osoba