Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2dzieciaków

pojechałybyscie z dziecmi w podróz w taka pogodę?

Polecane posty

Gość mama2dzieciaków

Jutro mamy jechac do chrzesnicy z dziecmi okoo 60 km,cała rodzina wywołuje na nas presje by zostac w domu bo drogi sliskie,zaspy itp,nie wiem co robic,rodzinka dzwoniła ze czekaja na nas po obiedzie,wiem ze dogi tam sa przejezdne.co byscie zrobiły???

Gość codziennie dojezdzam
z dzieckiem na zabaiego to co mam nie jechac bo zima . .. Opony zimowe ii w droge tylko ostroznie wiadomo

Gość mama2dzieciaków
no may zimówki bez nich nawet bym nie myslał zeby jechac,ale wiecie jak to jest,my swoje zaplanowalismy a rodzinka ze chyba niepoważni jestesmy ze sie zakopiemy itp...to potem człowiek mysli czy dobrze robi

Gość mama2dzieciaków
przepraszam za literówki "około" miało byc i "myślała"

Zimą śliskie drogi to norma :) Ale gdyby była wichura,mocno prószył śnieg,zasypane drogi to bym sobie darowała i ze4 względu na bezpieczeństwo i nie chciałabym spędzić godzin w aucie :) A co rodziny która wywiera presje powiedzieć jasno że sami decydujecie co i jak ;)

Gość camparii34
a na ile tam chcecie jechac?? bo jak na pare dni to jedzice a jak tak na chwile to sorry ale to głupota:O

Gość mama2dzieciaków
nie na parę dni,oboje pracujemy,chcemy pojechac po obiedzie i wieczorem wrócic.Dlaczego głupota?Jaka róznica na parę dni czy godzin?

W domu siedz a nie jazdy Ci sie zachciewa zwlaszcza w takie mrozy. A poza tym od poniedzialku zapowieadaja odwilz wiec wtedy pojedziesz.

Gość anjaaaa2633
wcale nie glupota :/ ja z moim maluchem na zakupy musze jechac 40km i nie narzekam......jutro jade do rodzicow 30km na 3 godzinki a maly ma 3 miesiace....to co masz sie nie ruszac z domow do rozstopów? :) no co ty, ostroznie powoli i w droge :)

nie wiem, jaka u Ciebie jest pogoda, ale u mnie całkiem ok tzn. drogi przejezdne, "szklanki" na jezdni nie ma, więc bym pojechała. Gdyby patrzeć na pogodę to dopiero w marcu/kwietniu moglibyście gdzieś jechać ;)

Gość mama kingusi
jagoda- to co mam to wiosny nigdzie nie jezdzic????W tygodniu pracujemy więc nie da rady.A dzieciaj w biedronce wieczorem było -18 stopni (na parkingu) i była mama z max 5 miesiecznym dzieckiem.

ok. a co zrobisz jak w polowie drogi wpadniecie w zaspe i nie bedzie mozna z niej wyjechac? Albo samochod nie bedzie chcial zapalic? Ktos z twojej rodziny zejdzie jak juztro nie przyjedziecie czy jak?

Gość nie pojechalabym
Przeciez to nie jest podroz absolutnie niezbedna, jak zakupy, lekarz czy apteka. Droga moze i dobra, ale a noz samochod nawali, i co zrobicie w taka pogode wsrod pola w zimnym samochodzie w niedziele, poki sluzby drogowe sie pozbieraja i do was przyjada?

Gość jagoda!!!!!
nie czaisz ze nikt cie tu nie chce . wsiadz w ta swoja stara skode i odjedz jak najdalej kazdy byl by szczesliwy!!!!