Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChrupkaKukurydzianka

Kobietki jaką stosujecie antykonc.podczas karmienia piersią

Polecane posty

Hej dziewczyny napiszcie proszę co stosujecie by mieć pewność,ze zaraz odrazu nie zajdziecie w ciąże...ja sie baaaardzo tego boje, poród mam za 2 tygodnie a potem chciałabym odrazu wrócić do życia seksualnego ale czytałam dużo,że nie można podczas karmienia brać dobrych tabletek dwuskładnikowych bo to przenika do mleka...dodam,że gumka czy jakieś globulki odpadają bo nie dam się tchnąć mężowi ze strachu,że zajdę tak szybko znowu.

Gość najpierw gumka tak czy siak
Potem spirala bez hormonow, zwykla

Gość pepsi!
spirala

Gość nie karmię piersią
stosuję tabletki i jest super :) i piersi przynajmniej nie obwisną :D

Piersi nie robia sie obwisle od karmienia . www. google.pl /com Co do tematu; ja bylam na cerazette.

Dziewczyny a czy spirala wam w niczym nie przeszkadza?jak to bez cholrmonów?tzn...ze nie macie żadnych objawów negatywnych jak przy tabletkach, piszcie proszę!!!!!!też chyba tak zrobię

Aha, i czy seks w spirali jest taki sam jak zawsze?sorry jeśli to głupie pytania ale naprawdę szuka dla siebie najlepszej metody........kurde.......tylko,ze ja będę mieć cesarkę a nie poród sn i pewnie gina mi odradzi spirale bo to dla rodzących sn jest bardziej

Gość pokorny
Troche offtopic, ale fajnie, ze myslisz w ogole o seksie. Niestety moja frustracja brakiem seksu siega ostatnio (kilka miesiecy) zenitu. Na nic jakiekolwiek zachety, starania. Smutne, bo gdyby nie dziecko tego zwiazku prawdopodobnie by juz nie bylo. Gratuluje i zycze jak najwiekszych uniesien :) no i zdrowka dla dzieciaka!!!

Gość kjlh
tab. cerazette, karmie piersia,