Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam ochotę na pierogi

Pytanie do kupujących w Yves Rocher

Polecane posty

Ekspedientka powiedziała mi ostatnio, że muszę całą kartę zapełnić pieczątkami żeby dostać kosmetyk za 10 zł. Dziwne, bo wcześniej mi się wydawało że trzeba uzbierać jeden rządek, a za całą kartę dostaje się 70 zł. Prawie uzbierałam już drugi rządek więc chyba powinnam dostać 40 zł? Czy ja coś źle zapamiętałam czy może zmieniły się zasady?

Czytałam to już dawno temu ale w sklepie usłyszałam inaczej, stąd moje pytanie. Może ekspedientki specjalnie są tak instruowane żeby jak najwięcej kupić, a jak najmniej dostać bonusów

moze ta bylas jakas niedoinformowana? w sumie nie wiem bo ja rzadko kupuje w YR. a jesli zbieram dalej tzn poziom 2 i 3 to te krateczki obok numeru poziomu sa zapisane?

Gość jukuk
Poziom to dwadzieścia pieczątek a ni linijka( 5)

Gość eeereee
kiedyś chyba tak było... teraz ( odkad kupuje, czyli ponad rok) trzeba mieć cała karte i jak przejdziesz ten etap to nastepna ewentualnie i potem trzecia. Za to teraz daj apieczatke za 10 zł, a kiedyś za 20.

Gość Edmunt Pipa
kurwa sie jeszcze znajduje ktos kto sie przyjmuje na te produkty jak chlop na dotacje? badziewie produkowane w chinach pod marka niby to klasowa. ostatnio kupowalem lego zestaw klockow i ciasno wchodza w siebie bo produkcja nie dunska a chinska a drogie jak w Danii. no i jeszcze ruszaja Was te promocje, konkursy i punkty.... czas zmadrzec i za wlasne pieniadze wymagac

bez sensu, ze dosrtac 10zl tzreba wydac 200zl :o a tak sie zastanawiam- teraz sa te zestawy swiateczne i po moich wyliczeniach kupowanie oddzielnie produktow cyhodzi taniej niz w zestawie w ktorym to ponoc jest taniej to przez to plastikowe opakowanie? toz to idiotyzm :o