Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyna.

Jeżdżę na wózku inwalidzkim...

Polecane posty

Gość gość
Ja jezdze na wozku mialam wypadek potracil mnie samochod bylam w spiaczce mialam wstrzas mozgu i jeszcze mam dializy

Gość gość
Każdy zasługuje na 2 połówkę. Nieważne jak wygląda, ile ma i czy jest w pełni sprawny. Liczy się dusza, a tej nie sposób oceniać przez pryzmat tych rzeczy.

Gość gość
Ja od tego roku jezdze na wozku mialam wypadek samochodowy bardzo ciezki w obrazeniach zlamany kregoslup reanimacja w skutek czego mialam traechotomie mam to do dzis nie mowie oddycham z maszyna

Gość Buchaj_28
to prowo. Czuje to.

Gość gościówka 26
Miałam w staż w placówce, takie jakby sanatorium, przeznaczonej głównie dla osób na wózkach, może zacznij jeździć na takie turnusy. Tam było bardzo wesoło, zaprzyjaźniłam się z uczestnikami, do tej pory utrzymujemy kontakt, pracownicy też niektórzy są na wózkach, niektórzy mają własne rodziny i dzieci. Do ewentualnej pomocy są wolontariusze i praktykanci, studenci np. fizjoterapii. Są imprezy co jakiś czas, jak jest ciepło, to grill. Wydaje mi się, że to by mogło pomóc się otworzyć na ludzi, nikt tak dobrze Cię nie zrozumie jak ktoś z podobnym doświadczeniem. Trzymaj się ciepło🌼

Gość gość
Ja poruszam sie na wozku od wypadku mam dializy chce kupic dializator ale potrzebuje do tego tez wozek z bagaznikiem na dializator ponieeewaz bede miala na stale go przytwierzone do moczowodu

Gość Rafson
Jakby któraś chciała czasem normalnie pogadać to zapraszam:)

Gość gość e04
Witajcie! Polecam Wam bloga Niepelnosprawna "Ksiezniczka", ktorego mozna znalezc jako strone na facebooju. Zapraszam i zycze milego czytania.

Gość gość e04
Polecam bloga Niepelnosprawna "Ksiezniczka" - to zyciowa historia poruszaja cej sie nna wozku dziewczyny, oraa milosci... Blog, udowadnia, ze nawet osoby chore moja prawo kochac i spelniac swoje marzenia. Zaraszam (szczegolnie osoby niepelnosprawne) polecam i prosze o rozsylanie bloga dalej. Z GORY DZIEKUJE! https://www.facebook.com/pages/Niepe%C5%82nosprawna-ksi%C4%99%C5%BCniczka/1450001438592079

Gość gość
Mi nie przeszkadza ze ktoś jest na wózku,jakby jakas dziewczyna chciała pogadać to mogę podać dane kontaktowe :)

Gość gość
Polecam schodolaz.eu - mają bardzo dobre wózki inwalidzkie i schodołazy. Sprzęt świetnej jakości i duży wybór.

Gość gość
Potwierdzam, mój dziadek ma wózek ze schodolaz.eu i naprawdę firma jest bardzo dobra.

Gość gość
Zgodzę się, schodolaz.eu to bardzo dobra firma, mają bardzo dobry i nowoczesny sprzęt.

Gość bognigdyniemruga
Justyna mam wazna informacje Tobie do przekazania. Proszę o kontakt 881-436-936

Gość gość
Zamawialiśmy wózek dla dziadka ze schodolaz.eu. Bardzo dobry i lekki.

Gość gość
Również zamawiałam wózek na schodolaz.eu. Mają dobrą ofertę i świetny sprzęt.

Gość WiktoriaMinis
Bycie niepełnosprawnym to nic fajnego, ale nie można się załamywać, przecież mamy jeszcze całe życie. Największą przeszkodą dla jeżdżącego na wózku są schody, w domu można zainstalować taką mała windę, a w mieście to już gorzej, słyszałam o schodołazach, może to byłby dobry pomysł, polecam przeczytać http://tomasconsulting.pl/2015/11/doskonaly-sposob-na-pokonanie-schodow-na-wozku-inwalidzkim/

Gość gość
Bycie niepełnosprawnym, to nie koniec świata. Nie wolno sie poddawać, ile osób nie miało tej szansy i zmarło zbyt wcześnie... jeżdżę na wózku inwalidzkim, mam wspaniałego chłopaka, cieszę sie życiem. Oczywiście spotkało mnie dużo niedogodnien, ale wszystko idzie przeskoczyć. Teraz dostałam dofinansowanie na schodołaz i mojej rodzinie jest lżej i mogę juz do wielu miejsc wjechać. Obejrzyjcie sobie, moze komuś z was tez sie orzyda www.schodolaz.eu

Gość gość
Dokładnie. Teraz i auto możesz prowadzić i pokonywać schody - www.schodolaz.eu człowieku życie przed Tobą, jestem bardzo zadowolony, szczegolńie, z tego urządzenia do pokonywania schodów, wcześniej była to dla mnie męczarnia i dla osoby, która mi pomagała

Gość Radek155
Justynko chcialbym cie poznac prosze napisz na email radekmatczuk@wp.pl lub na moj nr 798821937

Gość gość
Ja jako pelnosprawny i chcialbym byc z dziewczyna ktora jest na wozko, moze polowa facetow wstydzi sie pokazac z kobieta na wozko.

Gość Radek155
Dla mnie tez nie przeszkadza to ze ktos jezdzi na wozku bo to nie jest wina tego czlowieka