Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lynch nie reżyser

Jakie pasje mają kobiety?

Polecane posty

Gość Lynch nie reżyser

Ciężko spotkać taką, która jakąkolwiek ma.

Gość wypiłas to
ja mam taniec

Gość rozszyfrowałem kobiety
najczęściej ich pasja to facet

Gość O co chodzi???
ja mam kilka: fotografia, literatura, religioznawstwo, tresura, gra na instrumentach muzycznych, rysunek, malarstwo, pływanie, jazda konna, RPG, historia... Tylko czasu mało ;)

Ja mam ale ost trafiam na takich, których moje pasje średnio interesują.

to ja tez sie wypowiem moją pasją jest fotografia, kocham robić zdjęcia a drugą taką no dziwną trochę są bilety komunikacji miejskiej, pisałam już zresztą tu dzisiaj o tym wielu ludzi to dziwi i się śmieją no ale cóż takie życie, każdy robi to co chce :)

Gość Lynch
Tomcioszek, Jestem Bi - heh. Widzę, że z wami tu na kafe nie jest tak źle. Anke - a jakie masz pasje? Przecież nie ważne, czy to faceta interesuje. Ważne, żeby koietę jej pasja interesowałą - wtedy staje sie ona atrakcyjna.

Gość eN Bi orendż
moje to tylko muzyka i książki , nie błyszczę :D

Ja mam takie: rysunek, grafika komputerowa, architektura, trochę fotografia, inwestycje budowlane w polskich miastach -wiem trochę dziwne ale cóż, zabytki architektury i sztuki- to już moje studia, ale pod inną nazwą oczywiście.

Lynchu, miałeś chyba pecha po prostu do kobiet bez pasji. Nie jestem ekspertem, ale w zasadzie każda z moich znajomych czymś się pasjonuje: film, literatura, fotografia, taniec, podróże

Gość rozszyfrowałem kobiety
brum po tanich? wiedziałem

Aaaa.... etykiety po WINACH :D A ja przeczytałem "po windach" :D :D

Gość Żeby coś uznać za pasję
trzeba naprawdę być w tym dobrym, a nawet jak się jest to mi i tak skromność by nie pozwalała samej siebie tak oceniać, tu chodzi po prostu o przyjemność z robienia czegoś a nie licytowanie się i krytykowanie. Więc inaczej: czym lubię się zajmować;-) -sport: siatkówka, piłka nożna, granie, kibicowanie -japonia: kultura, muzyka,dramy, anime, kuchnia -niemcy: kultura, muzyka, filmy -nauka, technika -lata 90: kultura, muzyka, filmy -hodowla gryzoni

Gość milusinskaakol
moja to wspinaczka,taniec -tancze salse,ogolnie sport uwielbiam plywac i biegac.fotografia ,w lato lubie kajaki i zagle.

Gość milusinskaakol
ogolnie kinomaniak uwielbiam ogladac filmy moglabym zostac krytykiem filmowym,ponadto lubie powydzierac sie na meczu mojego ulubionego klubu:)

Gość fjgxjfdd
widziałem taką nalepkę na windzie: naderwana lina , prosimy jeździć pojedynczo

Gość fjgxjfdd
milusinskaakol a co powiesz na gladiatora ? właśnie leci na jedynce

Gość Wedding Planner
Moje to wulkanologia, gra na fortepianie i elektronicznych instrumentach klawiszowych, komponowanie, pisarstwo, kucharzenie, Gwiezdne Wojny (stara trylogia), śpiew... trochę tego jest a nie mam czasu na wymienianie ;)

Gość milusinskaakol
wspaniała gra aktorska, a ostatnia scena w której umierający Maximus widzi siebie wracającego do domu potrafi wzruszyć każdego- od zera do bohatera - niewolnik który pokonuje cesarza ehhh - za dużo patetycznych, tekstów mających ukazać wzniosłość i patriotyzm; - motyw mściciela który walczy z całym imperium o sprawiedliwość świata po tym jak zabito mu kobietę - generał gladiatorem - na siłę wsadzona historia miłosna, brak słów; - dodatkowy wątek miłosny brata do siostry - propagują kazirodztwo... - efekty batalistyczne dość słabe, za mało krwi jak na starożytną bitwę... - brak mi realistycznych scen i gry aktorskiej która chwyta za serce. Cesarz jeszcze jako tako ujdzie, takich psychopata. Piękne odtworzenie Rzymu z Koloseum

Gość Lynch
No, dobra. To była prowokacja. Chciałem zobaczyć, co mi dziewczyny napiszą, bo faceci ciągle się skarżą - jak w I poście. Chyba tak to jest, że interesujemy się ludźmi podobnymi do nas samych. Więc jak facet jest płytki, to zainteresuje go dziewczyna z pasją: tipsy.

Gość milusinskaakol
fjgxjfdd tyle sadze o tym filmie

Gość fjgxjfdd
milusinskaakol taaaa i to nakręcił rydley scot , :( to jest dopiero porażka, niecierpię tego filmu , zaltuje robieniem kasy na siłe , że aż cuchnie

Gość fjgxjfdd
jasne ,efekty specjalne wspaniałe , ale po to chodzi się do kina ? wątpie :(