Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lynch nie reżyser

Jakie pasje mają kobiety?

Polecane posty

Gość Lynch chyba masz
racje;-)...

Gość fjgxjfdd
i ta ostatnia scena - cesarz staje do walki z gladiatorem , no porazka na maksa

Akurat kazirodztwo w starozytnym Rzymie bylo na porzadku dziennym. Wystarczy wspomniec Kaligule i jego siostrzyczki ;)

Gość fjgxjfdd
milusinskaakol a oglądałaś thelma i louis , tego samego reżysera ? czemu teraz nie kręca takich filmów , znasz może odpowiedz na pytanie , komu to przeszkadzało ?

Gość taka sobie ja.................
Zgadzam sie z Toba ze ciezko o takie.Mam pelno kolezanek i zadna nie ma czegos tylko dla siebie,wiecznie tylko problemy bo facet to,a dziecko to.Ja nie mam takich problemow,nie czuje sie nigdy samotna nawet jak moj maz chce wyjsc z kolegami lub jest dluzej w pracy.Zamykam sie w swoim pokoju,w mojej oazie i maluje lub jade przed siebie i fotografuje,ide na basen itp itd.Tak samo jest jesli sie poklucimy albo mam zly dzien.Wtedy zmykam w swoj swiat,wlaczam muzyke i zapominam o wszystkim a nie dzwonie do kolezanki zalic sie ze to,ze tamto.Dlatego nie rozumiem ludzi ktorzy nawet nie staraja sie znalezc w zyciu tego czegos co sprawia ze czas przestaje dla nich istniec,ze robi sie im lepiej na duchu i wiedza po co sa na tym swiecie.Gdyby kazdy odnalazl w sobie pasje byloby mniej problemow i malzenskich i wlasnych np depresji.

Gość milusinskaakol
fjgxjfdd przykro mi nie ogladalam wiec sie nie wypowiem w tej kwestii.natomiast jestem fanatykiem zielonej mili.znasz ten film?

Gość fjgxjfdd
oczywiście m że ogladałem , dobry , chociaz jeśli chodzi ekranizacje kinga to wolę skazanych na shawszenk , jakoś tak . jak mogłaś nieoglądać tego filmu ? thelma i louis jest zajefajny , to lektura obowiązkowa :)

Gość fjgxjfdd
dwie kobiety które wyjeżdzaja na weekend w góry , a potem to już ... nie chcę cie pozbawiać przyjemności z oglądania , ja go bardzo lubię . słyszałem , kiedyś jak jakiś dziennikarz nabijał się z moniki olejnik , że oglądała go chyba 8 czy 9 razy - takie feministyczne kino :)

Gość adsfdfdf
fotografia. Ale nie taka od słiit foci. I myślenie na czym by tu znów zbić kasę.

Gość grecik///
jazda konna ,moja pasja sa cudowne chwile ,kiedy budze sie rano i swieci slonce ,pada piekny snieg ,to ze moge sie usmiechac pijac kawe ,kiedy pada deszcz a ja spaceruje ...kazdy dobry dzien jest moja pasja ...

Gość MMKKKLLLOO;;
JA KOLEKCJONUJE KOBIETY MOJA PASJA PODUPCYC I JUZ