Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona wnuczka

Mój kuzyn okrada moją rodzine!!!

Polecane posty

Gość kalibanie a ty się tak nie uno
ś byś może sam będziesz miał taką wnuczkę:P

Gość zazdrosna kooorwa
:o

Gość wkurzona wnuczka
I po co dałeś te linki??? I tak uważam że kuzyn przyjmując te prezenty okrada innych. Oczywiście nie do końca, ale wiem że racja jest po mojej stronie.

Gość kochani uwaga oto news
Ten topik to podpucha. Historia opisana przez autorkę to fabuła powieści "Tego lata w Zawrociu"

Gość cooo za pizzzzzzzzzzzzzz
JAKA TY JESTES GŁUPIA :D 26 LAT CI POMAGALI,MIESZKANIE DALI TO O CHUJ CI JESZCZE CHODZI!!!!! MATERLIASTKO JEBANA MAŁO CI KURWA??? SMIECIU?

Gość wkurzona wnuczka
Mieszkanie moi dziadkowie kupili mojemu ojcu!!! Ale np. z jakiej racji mój kuzyn ma dostac mieszkanie po dziadku, jego akcje i inne jeszcze wartościowe rzeczy. Wręcz by mu wszystko oddał jakby tylko mógł i to jest dla mnie tak wkurzające. I nie jestem żadnym śmieciem!!! mam prawo wyrazic własne zdanie.

JESTEM CHCIWA I ŁAPCZYWA NA KASĘ!!!!!!!!!!!!!!!! GÓWNO CI DO TEGO??? zabijesz dziadka bo kasy nie da tobie i jakis tam akcji.. chuja ci do tego!

JESTEŚ*

Gość sdafads
Twój kuzyni nikogo nie okrada, po prostu dziadek wynagradza mu pogardliwe traktowanie.

Gość do sepa
Lopatologicznie bo widze ze tepa jestes strasznie... Jedno mieszkanie dziadki kupili twojemu ojcu czyli ich synowi , teraz drugie mieszkanie dostanie twoj kuzyn (jego mama to siostra twojego ojca ktora nie dostala mieszkania wczesniej ) wiec dziadek zamiast dawac mieszkanie corce ktora i tak odda to mieszkanie synowi oddaje je od razu wnuczkowi, zrozumialas tepa dzido, wszyscy maja teraz po rowno, syna strona ma mieszkanie od dziadka i corki strona ma mieszkanie od dziadka. a ty jak chcesz mieszkanie to gadaj ze swoim ojcem Sepie!

Gość wkurzona wnuczka
Ja to wszystko rozumiem!!! Ale nie rozumiem dlaczego tylko mój kuzyn ma od razu wszystko dostawac. To starszy człowiek i chyba nie zna umiaru w kupowaniu prezentów dlatego chłopaka-w dodatku przy każdej okazji go wychwala że mój kuzyn się uczy i pracuję, że zawsze gdy poprosi to mu pomoże a mnie wypomniał że ja i moje rodzeństwo mu często odmawialiśmy. A co do mieszkania to ojciec mi go napewno nie kupi. Ale to już najmniej oto chodzi.

Gość i dobrze twój dziadek robi
widzi że inny wnuk jest o wiele bardziej wartościowy:D :D :D

Gość gdyby ktoś uderzył moje
Każdy daje temu komu chce i nikomu nic do tego.

Gość nie odpisujcie jej bo albo
ona jest trollem albo prowokatorką.

Gość zenoon
jego kasa i może z nią zrobić co zechce - nawet na dziwki wydać albo się nią podcierać a tobie nic do tego

Gość balinaaa
Ja myślę że to jednak prowokacja bo kto przy zdrowych zmysłach upierałby się podając tak denne powody : że nieslubny i nie było z nim kontaktu że PRACUJE I STUDIUJE i jeszcze dostaje - a Ty 22 lata i co robisz? siedzisz na tyłku w domu i czekasz aż coś ci skapnie? Chłopak obrotny to dziadek go w końcu docenił

Gość ento
to pieniadze Twojego dziadka i moze z nimi robic co chce jesli uznal ze chce je przekazac kuzynowi to ma do tego swiete prawo, sam zarobil, sam ma i sam rozdysponuje jak mu sie bedzie podobalo

Gość Szczureczka
Ja pierdziele, kilka miesięcy temu był identyczny topik :):):) PROWO :):)