Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miododajność

Woskowina-problem.

Polecane posty

Gość miododajność

Mam problem z woskowiną z uszu. Mimo, ze czyszczę je codziennie to wieczorem mam uczucie zapchanego ucha i zdarza się, że jest jej już bardzo dużo w uchu. Do kogo się z tym udać?

Gość ojojojojoj
do laryngologa ale w aptece są specjalne środki którymi się przepłukuje uszy. a do laryngologa chyab trzeba miec skierowanie

Gość kto to widział
żeby czyścić codziennie nic dziwnego że jej tyle masz to naturalny mechanizm obronny organizmu, przestan czyścić codziennie to przestanie aż tak wydzielać zresztą trochę woskowiny jest KONIECZNE dla zdrowych uszu

Gość 50 kg
polecam Otomer. Sama stosuje i jestem zadowolona :)

Gość miododajność
hmm czyszcze to moze zle okreslenie. myje uszy woda a patyczkami co jakis czas ale i tak mam problem :/

Gość 50 kg
patyczki są beznadziejne, bo wcale nie usuwają woskowiny całej.. kup sobie preparat do czyszczenia jest naprawde skuteczny ;)

Gość rpotueiw
Nie używaj słuchawek dousznych.

Gość thaisse80
Kup sobie takie rozki w aptece. wkladasz sobie do ucha i zapalasz (najlepiej by stala druga osoba i pilnowala bys sie sam nie podpalil). ja uzywalam i rewelacja.

Gość miododajność
nie uzywam sluchawek :( sam sobie podpal te rozki cwaniaku...

Gość rpotueiw
Jeśli to chroniczna dolegliwość, to możesz płukać uszy wodą w specjalnej strzykawce, ale obecnie są świetne preparaty w aptekach, które w bardzo krótkim czasie pomagają usunąć nadmiar wosku w uszach. Też mam ten problem i ostatnio kupiłem taki specyfik o nazwie: AUDISPRAY za 33 zł. Są i tańsze, ale nie wiem, czy tak skuteczne.