Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xans

jakie życie takie niebo?

Polecane posty

Witam a Ty jak myslisz? czy potrafisz myśleć tylko w wymiarze ziemskim? co możesz i jakie masz wyobrażenie o NIEBIE?

Mam wyjebane na niebo. Tak tam niby cudownie że rzygać się chce...

no właśnie myślisz tylko z poziomu ziemskiego tzn tego co poznałeś tego co wiesz i się nauczyłeś/aś i nie mówie o niebie katolickim tylko o twoim swoim jak można sobie je wyobrazić To co dal ciebie jest niebem dla mnie może być oiekłem i odwrotnie

S;uchaj teraz : dla kazdego niebo jest inne! to nie ma tak, ze jest jedno niebo.. i kazdy idzie fdo tego samego. tak na prawde nigdy sie juz z nikim w niebie nie spotkamy, a szkoda ; ( pozdrawiam. ; )

Gość jgnfgjfgefg
też mam wyjebane ;p

ok rozumiem wszyscy mają wyje***ne na niebo a szkoda bo liczyłem że ktoś podzieli się swoim wyobrażeniem pozdrawiam

Gość jgnfgjfgefg
a o co ci chodzi bo nie rozumiem, jak nie wierze w niebo to znaczy ze nie mam wyobrazeniam chyba ze nie mowisz iniebie po smierci

Gość sdfsdfsdfsdfsdf44
Niebo i piekło to stan umysłu. Kiedy umrzesz i uwolnisz się od ciała, tylko on ci zostanie. Wieczny sen. A to o czym będziesz śnić, zależy od tego jak żyłaś.

chodzi o to że chyba każdy ma jakieś niebo i ucieka tam czasem To twoja odskocznia część najskrytsza

Gość ale o co chodzi....
a jeśli w przeszłości zrobiło się coś złego to czy teraz starając się być dobrym można to naprawić?

Gość bir
a ja nie mam lekuwysokosci chcialbym isc do nieba akto malek wysokosci niech sie zapisze do s.j. oni zostaja na ziemi i beda ucztoowac z lwami i tygrysaami przy jednym stole powodzenia

W niebie nie ma nienawiści walk nacji, wszyscy są równi, wszyscy jedzą piją i palą co natura dała, zwierzęta nie jedzą ludzi ani ludzie zwierząt, lew śpi z antylopą , żyd pije herbatkę z katolikiem , nikt nie zadaje pytań, nie stawia odpowiedzi , wszystko jest dla wszystkich jasne , i miłość ogólnie dookoła....Tak to widzę:)

,, to o czym będziesz śnić, zależy od tego jak żyłaś" dzieci z domu dziecka które umierają z braku miłości śnią słodko o tym że są nie kochane....

Gość bir
eee cos ci sie pokrecilo wed.s.j.bedajesc ipic razem z lwami i tygrysami przy jednym stole w raju na ziemi

Gość sdfsdfsdfsdfsdf44
dzieci z domu dziecka które umierają z braku miłości śnią słodko o tym że są nie kochane.... Naprawde myślisz, że to ich jedyne życie? Kto po śmierci czuje, że tak naprawdę nie żył, żyje ponownie.

a może życie to tzw "matrix" życie zaczyna się dopiero po życiu i trzeba napraować się za "matrixa" by osiągnąć swój raj

Gość bir
sdf..... kimjestes katolikiem? bo ja jestem

Gość sdfsdfsdfsdfsdf44
Wierzę w istnienie Boga. Czy to czyni mnie katolikiem?

Gość bir
ale jakiego boga?jahwe czy jehowa

:) jest późno więc dzieci chyba śpią dlatedo może o tej porze można porozmawiać o wierze o swoich uczuciach by inni ich nie obrażali

Gość bir
no wiec? ja jestem powylaniu ducha sw.jestem katolikiem a skim mam przyjemnosc pisac?

Gość sdfsdfsdfsdfsdf44
Nie wydaje mi sie, żeby Bóg posiadał imię. To bardziej siła niż osoba. Kto wie, może za miliardy lat wszystkie dusze wszechświata połączą sie w jedną całość tworząc Boga? Boga tak potężnego, że czas dla niego będzie tylko slowem? Może własnie ten Bóg stworzył wszechświat? Alfa i Omega. Początek i koniec.

Gość bir
sdf pytam sie powarzniekim jestes?czy to az taka tajemnica?