Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoooooooolcia

a dziś znowu zero seksu :(

Polecane posty

Gość nie dopieszczonaaaaaaaaa
Dobranoc Panią. Idę pomęczyć męża - będzie biedaczek przeżywał katusze straszna jędza go zmusza;-)

No jak się czyta i słyszy na co dzień kretynizmy wygłaszane przez was, to trudno nie stracić popędu. Wręcz fiut sam się chowa w głąb ciała. Także waszym facetom się wcale nie dziwię. Jestem spełniony zawodowo i to jest dla mnie najważniejsze. A fora dla kobiet uwielbiam przeglądac bo to skuteczniejsze niż brom.

Gość karoooooooolcia
Mąż się obudził i powiedział że nie zrefunduje mi nowej kalwiatury, a ja mu na to albo mnie zaczniesz walić albo ja zaraz Ciebie walnę tą zapasową klawiaturą

Gość karoooooooolcia
00:52 [zgłoś do usunięcia] karoooooooolcia Mąż się obudził i powiedział że nie zrefunduje mi nowej kalwiatury, a ja mu na to albo mnie zaczniesz walić albo ja zaraz Ciebie walnę tą zapasową klawiaturą świetne, ale się uśmiałam

Gość spełniony zawodowo?
a co dominik1000 robisz wykładasz towar w biedronce .Czy karierę w zieleni miejskiej. Ty się lecz lepiej socjopato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość karoooooooolcia
dominik1000 ...........ale ty jesteś dno, wygadujesz jakieś głupoty jak jakiś stuknięty 70 letni prawiczek, szkoda gadać, ty na prawdę masz 1 cm penisa wciągnietego w głąb ciała jak piszesz, ble

Gość karoooooooolcia
I wiecie co ?? Podziałało okazało się, że klawiatura to jego fetysz. Zawsze przed stosunkiem mam go walić conajmniej dwa razy po głowie wierzchnią częścią bo ma więcej wypukłości i dopóki enter z caps lockiem nie wyleci

Gość karoooooooolcia
dominik1000 pewnie jest jakimś super sprzatającym w Mc domaldsie

Gość stary wyga
może potrzebuje odnowy-------pomaluj mu jajka----a na poważnie facet się po prostu wypala na tym świecie wszystko co jest nadmiernie eksploatowane z czasem powoli się kończy drogie panie rozważcie to czy nie lepsze dwa kochania w tygodniu ale takie ze jak to się mówi jesteście w niebie !!!!!!!!!!!!!!!!!! niż nadmierne wykorzystywanie swojego ukochanego czy czekolada jest dobra -oczywiście tak ale ile można jej zjeść tak samo jest z seksem za dużo to tez niezdrowo a czasami może nawet prowadzić do śmierci....!!!!!!!!!!!!! a w najlepszym przypadku obojętności na sprawy seksu!!!!!!!!!!!

Gość karoooooooolcia
00:58 [zgłoś do usunięcia] karoooooooolcia I wiecie co ?? Podziałało okazało się, że klawiatura to jego fetysz. Zawsze przed stosunkiem mam go walić conajmniej dwa razy po głowie wierzchnią częścią bo ma więcej wypukłości i dopóki enter z caps lockiem nie wyleci no ja lubię takich ludzi z humorkiem ;)

Gość niezłe az się popłakalam
ze smiechu. kij z seksem tu się chociaż posmiac można;-)

Gość karoooooooolcia
Nie absolutnie. Powiedział że jajka mam mu pomalować na Wielkanoc tylko ze skrobaniem skorupki muszę uważać żeby białko nie wyciekało

Gość kilinda83
i macie w koncu jakies rady ? rozwiazanie problemu? widzimy ze awantury nic nie daja facet bardziej sie zniecheca.. ehh mi tez tego brakue

Gość karoooooooolcia
kilinda83 .......ja nie wiem kurcze, powiedział mi ze on chce zebym pierwsza go podniecała

Gość czyli mamy
robić z siebie dziwki wtedy nas łaskawie bzykna;-( Do cholory to oni powinni o nas zabiegać.

Gość kilinda83
nie daj sie moj mi to samo powiedzial :D to z lekka mu pocisnelam.. ze to on jest facet i powinien zdominowac kobiete.. chyba ze jest baba i woli odwrotnie:) ale z drugiej strony tak jak mowilam najlepiej faceta prowokowac noszac krotkie mini i nie dajac sie dotykac... przetrzymać go troche a może zacznie chodzic za swa kobiet jak pies :) tak mi tez znajome doradzały :)

Gość karoooooooolcia
Powiedział jeszcze, że chce dotykać swoim punktem "Ch" mój punkt "G" co to może znaczyć ?

Gość karoooooooolcia
01:08 [zgłoś do usunięcia] karoooooooolcia Powiedział jeszcze, że chce dotykać swoim punktem "Ch" mój punkt "G" co to może znaczyć ? padam ze śmiechu, łzy mi poleciały dobre dobre przysięgam

Gość karoooooooolcia
jasne ze facet powinien inicjatywę wykazać, kobieta tez chce poczuc sie podniecana przed seksem

Gość to jest jakieś takie
pokręcone. Ja łażę rozczochrana nieraz, w dresach, albo w szlafroku, jesteśmy 32 lata po ślubie, a on "posuwa mnie" 2-3 razy w tygodniu. Najchętniej, to chciałby codziennie, ale wykończyłabym się, bo nie odpuści, dopóki mi nie jest dobrze. To chyba zależy od temperamentu męża. Aha - i jestem gruba, bo mam 166, a ważę 72.

Gość karoooooooolcia
to jest jakieś takie ...........ohoho to zazdroszczę temperamentu męza

Gość kilinda83
O Boże... Miałam mu lekko pocisnąć ale przegięłam pałę i teraz ma lekki odchył od poziomu. To nic za to wypróbujemy nową pozycję "kółko i krzyżyk"

Gość outmylife
punkt ch no to moze sie z czyms kojarzyc :D ale g?.. hmm. co do nizszej wypowiedzi 32 lata? to chyba jakas prowo co?

Karolcia, Ty nie zazdrość, bo ja klimakterka już jestem i naprawdę mam ciekawsze zajęcia, a seksu, to mi się wcale nie chce. Jedno powiem: i tak żle i tak niedobrze.

Gość kilinda83
ktos sie za mnie podszywa tam wyzej - ,, o boze mialam''.. itd

A gdzie tam prowo. Chłop 53letni. Już mógłby spasować, przynajmniej czasem.

Gość kilinda83
fajnie skoro 32 lata po slubie i dalej uprawiaja milosc. ja to juz trace nadzieje .. mam dosyc proszenia sie o to..

Gość karoooooooolcia
punkt ch to wiadomo przeciez na wp polsce był artukuł naukowy obszerny na ten temat ale punkt g to pojęcia nie mam..........

Kilinda, odpuść, nie proś. Sam zechce. Przeczekaj jakoś.

Gość kilinda83
jak to w ogole wyglada ze kobieta o to prosi.. jutro usadze tu mojego faceta i kaze mu czytac zeby osiolkowie sie głupio zrobilo