Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoooooooolcia

a dziś znowu zero seksu :(

Polecane posty

Gość karoooooooolcia

jak zwykle mąz usnął i znowu zero seksu, choć bardzo tego potrzebuję

Gość dgsdfhsfsdgsd
To przecież masz jeszcze 10 paluszków :P skoro on Ci nie pomógł to... :P

Gość alalaaaa
zadzwoń do kochanka, to Ci dogodzi :-)

Gość aaaaalinkassc
może ma kochankę?

Gość karoooooooolcia
paluszki to nie to samo, a kochanek hmm...... niestety mąż pozbywa sie każdego kogo tylko podejrzewa ze mogę sie komus podobać, miałam kontak z super facetem z którym kiedys byłam ale mąż dzwonił i wygrażał mu i nawet nie pogadam z kimś na te tematy

Gość karoooooooolcia
aaaaalinkassc ........................nie ma kochanki, ciąle siedzi w domu, jeśliw ychodzi to do sklepu lub na pół godz.

Gość to musisz obudzic
meza :D

Gość aaaaalinkassc
bo chyba faceci mają częściej ochotę na sex chyba że jest naprawdę zmęczony albo juz mu się nie podobasz....

Gość aaaaalinkassc
na pewno jest jakis problem chyba ze nie ma takiej potrzeby taki juz jego temperament, a kiedy ostatni raz byliscie ze soba?

Gość karoooooooolcia
on mówi ze nie ma teraz takiej ochoty jak kiedyś, kiedyś było po kilka razy dziennie, teraz góra 2 razy w miesiącu ;(

Gość karoooooooolcia
ostatnio chyba jakieś 1,5 tygodnia temu, juz nie pamiętam tak mi sie wydaje

Gość jest jeszcze na tym swiecie
kobieta, ktora nie mysli tylko o jednym???

Gość karoooooooolcia
widzialy galy ...............no widziały bo przed ślubem było po kilka razy dziennie

Gość aaaaalinkassc
2 razy w miesiącu to naprawdę rzadko....... A długo już jesteście razem? Może coś zmień w sobie? Zadbaj jakoś. Albo po prostu zacznij gdzieś wychodzić z koleżankami i nie wspominać mu o tych sprawach to zobaczysz że jemu przyjdzie ochota. O ile nie ma kochanki. Może też mieć jakieś problemy i o tym tylko myśli..

Gość karoooooooolcia
jest jeszcze na tym swiecie .........nie jest to najwazniejsza rzecz lecz ta sfera jest dla mnie ważna w życiu a dla Ciebie nie?

wezcie juz sobie darujcie ten beznadziejny tekst "widzialy galy co braly" :O tak jakby czlowiek nie mogł zmienic upodobań albo poglądów :O

Gość karoooooooolcia
aaaaalinkassc ...............ja wychodzę prawie codziennie w sumie, razem jesteśmy ponad 6 lat, po ślubie ok 4, wydaje mi sie ze zachowuje sie tak bo uważa ze źle go traktuję, tzn nie jestem miła tylko na niego krzyczę

Gość kilinda83
rozumiem twoj problem moj mezczyna tez nie chce sie ze mna kochac.. zawsze wymysla jakies powody zdradzac napewno nie zdradza .. i wszystkoz nim w porzadku tylko twierdzi ze mu sie jak narazie znudzilo , kurna to boli bo chcesz sie poczuc podniecajaca i w ogole, ale czasem mezczyzni juz tak maja

Gość karoooooooolcia
to fakt upodobania zmieniają sie, szczególnie po ślubie

Gość karoooooooolcia
kilinda83 ..................no to mój mąz podobnie ma, mówi ze mu sie znudzi jak tak często bedziemy sie kochać, no ale 2 razy w miesiącu?

Gość nie dopieszczonaaaaaaaaa
Mój zamienił sex na siłownię. Biega tam 5 razy w tyg. na sex nie ma siły:-( .

Gość aaaaalinkassc
no to ciekawe... BO u mnie jest na odwrót w związku ale jesteśmy przed ślubem... I ja juz mu mówiłam że po ślubie i po paru latach to jemu się nie będzie chciało... A on mi nie chce wierzyć :) Na szczęście dla mnie te sprawy nie są tak ważne. Więc obejdzie się :) Może przestań krzyczeć to rzeczywiście coś pomoże. Bo jeżeli jest niemiła atmosfera to ciężko stworzyć romantyczny nastrój.

Gość karoooooooolcia
ja potrzebuję seksu, mój mąz ylko przytulania i czułości ale mnie to wkurza, jestem strasznie niedopieszczona i zła przez to

Gość aaaaalinkassc
to jak biega na siłowni to tez idz z nim pobiegaj .. A jakoś zmieniłyście się z wyglądu przez te kilka lat? Przytyłyście??

Gość karoooooooolcia
ja waże tyle co przed slubem, wszyscy mówią ze wyglądam sto razy lepiej teraz , na zdjęciach tez widaż tą róznicę, dbam o siebie, codziennie makijaż itp.,

Gość ana bana
mój mążpracuje od8-18 wraca kąpie się,zje obiado-kolacje a potem usypia... wstaje o 23-24 i wtedy chce mu się bara bara jak ja jestem padnięta usypianiem naszej 11m.córki... ale wrazie co kupił mi gumowego ryśka,chociaż wie że ja i tak tego świństwa do any nie wsadze!

Gość nie dopieszczonaaaaaaaaa
Ja biegam,skaczę dbam o diete.Niestety mam problemy z tarczycą i 6 kilo nadwagi-nie do zgubienia.No i swoje latka po 30. Ale nadal jestem atrakcyjna innym się podobam.

Gość kilinda83
tak karolcia wlasnie tak.. czesto udaje zmeczonego a to go glowa boli a to nogi a to mial zly dzien, zawsze cos wymysli a jak juz sie kochamy to byle by odwalic robote i koniec

Gość karoooooooolcia
jestem blondynką, mam 164 cm wzrostu, waże 63 kg, nie jestem chyba tragiczna z wyglądu

Gość karoooooooolcia
my jestesmy tez po 30, mamy 3 letnią córeczkę