Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoooooooolcia

a dziś znowu zero seksu :(

Polecane posty

Gość kilinda83
tymbardziej ze nie jestem szpetna dbam o siebie , i długo musial walczyc zeby ze mna byc.. pierwsze nasze zblizenia byly cudowne.. ale w koncu mu sie znudzilo.. teraz to ja robie awantury ze sie nie kochamy to przykre..powiedzialam mu ostatnio ze czuje si enie atrakcyjna przez to ze mam niska samoocene

Gość nie dopieszczonaaaaaaaaa
Oj ja ma 168cm.i waże 64 -wydaje mi się ze o 6 za dużo. Ale 2 kg. to chyba sam biust- mam miseczkę DD

Gość karoooooooolcia
kilinda83 .......................ja tez robię awantury z braku seksu az sama sie dziwię sobie ze do tego sie posuwam

Gość kilinda83
no ja też jestem blondynka :) tleniona waze 58 kg 2 razy w miesiacy solarium kurcze dbam o siebie czego on moze jeszcze chciec? ubieram sie jak mu sie podoba staram sie a on nic :( udaje ze spi albo jest zajety no cholera jak tak mozna

Gość karoooooooolcia
nie dopieszczonaaaaaaaaa .....................ja mam tez ten sam problem z piersiami, z drugiej strony waga u kazdego inaczej sie rozkłada, ważna tez jest budowa kości

Gość kilinda83
karolcia no ja tez po takiej awanturze sama sie z siebie smieje krzycze na niego ze to on powinien mnie blagac zeby sie ze mna kochac a nie ja ze wszystko dla niego robie kurcze no co by tu zrobic ?

Mój mi kiedyś powiedział ze seks to hobby dla ludzi bednych jego stać na lepsze przyjemnośći. Awantury też są. Ale kicha

Gość karoooooooolcia
wiecie co jak sie spotkałam jakiś czas temu z moim wczesniejszym facetem, który po naszych tel rozmowach stwierdził ze ciągle mnie kocha to strasznie mi było miło i seksu mie nie brakowało bo ten facet mi tyle mówił miłych rzeczy ze sie rozpływałam normalnie,choć do niczego nie doszło na tym spotkaniu

Jakbym miał takie france w domu jak wy to w ogóle nie byłoby seksu ani razu w ciągu roku. Wcale się nie dziwię waszym mężom.

Gość aaaaalinkassc
nie wiem co wam poradzić nie ma sensu już się żalić w każdym razie lepiej tu niż mężom. BO to na pewno nie pomoże, jak będę mieli z przymusu się kochać. nie jestem w takiej sytuacji chyba nie będę, bo nie ciągnie mnie jakoś szczególnie do seksu. Ale co ja bym zrobiła... Znalazłabym sobie jakieś inne zajęcie. Żeby mąż też poczuł się zazdrosny. Żeby zobaczył że nie dasz mu wszystkiego na tacy tylko sam musi się postarać. Skoro nie ma kochanki to chyba kiedyś mu się zachce tego seksu, nie? a wtedy też można powiedzieć że nie macie ochoty, to się zdziwi i zacznie walczyć. Można też coś zmienić w seksie jeśli stał się monotonny i zawsze taki sam. (ale tę radę słyszałam w telewizji) i nie mam pojęcia co tu można powymyślać...

Pewnie nie masz zadnej francy to i sex masz rzadziej niż wigilię.

Gość karoooooooolcia
dominik1000 .........tylko, że ty pewnie tylko słyszałeś i o seksie z tv bo na pewno go nie uprawiałeś to jasne

Mój mi nigdy nie odmawia. Ale to ja muszę zawsze zaczynać i o to są awantury. To facet powinien kobietę zdobywać.

Gość karoooooooolcia
dominik1000 .................żebys był prawdziwym facetem to bys teraz jakąs obracał laskę a nie na babskim forum siedział

Gość kilinda83
dominik 1000 ty nie lubisz kobiet? kolejny raz cie spotykam na topiku dotyczacym kobiet .. pamietasz rozmowki o dziewczynach ktore woziles pijane itp :) zajmij sie nimi bo franca to z ciebie :P a facet ma rozne obowiazki jak kobieta jednym z nim jest seks , ja ostatnio doszlam do wniosku ze przestane go o to prosic bede go prowokowac ubraniami.. i w ogole a jak bedzie chcial to bede tego unikac :)

A takie idiotki jak w tym temacie jeszcze bardziej mnie kastrują, choć i tak już popedu nie odczuwam w ogóle.

Gość karoooooooolcia
dominik1000 ..................8 lat temu to pewnie ta gumowa lalka ci pękła i juz nie miałes z kim albo ręke zwichnąłeś od zabawiania się ze sobą?

Gość kilinda83
dominiczku pisales na wczesniejszym topiku ze alkoholu nie piles i nie zamierrzasz , widze ze dziewczyny nie masz i nie zamierasz? to co z ciebie za czlowiek.. ? nie chcesz miec dzieci ?rodziny?

Albo to napewno z kobietą nie było.Dominik pomyliłeś fora

Gość karoooooooolcia
dominik1000 ...........uuuuuuuuuuu brak popędu........jednak miałam rację to nie facet..............buuuuuuuuuuu

Gość karoooooooolcia
dominik1000 ...........straszna ta twoja egzystecja musi byc współczuję, zero przyjemności, a jakie plany na przyszłośc?

Gość karoooooooolcia
specjalnie uderzam w klawiature głośno a mój mąz dalej śpi..............wkurzam się , potrzebuje seksu

Gość karoooooooolcia
Mam dość idę się zaspokoić paluszkiem.

Gość do Sweet Dreams II
z iloma facetami spalas?

Gość karoooooooolcia
00:47 [zgłoś do usunięcia] karoooooooolcia Mam dość idę się zaspokoić paluszkiem. jak zwykle podszywać, szkoda gadac

Gość Dominik nie bzyka bo
nie ma czym. Kobieta/facet go wysmiał i chłopiec skonczył z sexem. Współczuje.

Gość karoooooooolcia
Cholera rozwaliłam klawiaturę. Ale na szczęście mam zapasową :)

Gość karoooooooolcia
00:49 [zgłoś do usunięcia] karoooooooolcia Cholera rozwaliłam klawiaturę. Ale na szczęście mam zapasową heheheheh dobry podszyw

Gość karoooooooolcia
Dominik nie bzyka bo nie ma czym ;)