Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba8585

Jak spędzić czas z dziewczyną kiedy jest zimno a portfel pusty ?

Polecane posty

Gość Kuba8585

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jak to w życiu bywa, nie zawsze się nam układa po myśli. Chwilowo jestem bez pracy a zima daję się we znaki. Nie będę się rozdrabniać na szczegóły, ale mam problem taki, że z powodu obecnej sytuacji, na pierwszy rzut oka niewiele mam jej do zaoferowania. Ani pizza, wino czy kino. A nuda, co za tym idzie, kłótnię i wyżywanie na sobie idzie parze, co spowodowało mały kryzys w naszych relacjach. Głowie się i troje bo mam jeden dzień jak zorganizować dla nas obojga czas, bez kasy i kiedy na dworze mróz. Generalnie mi chodzi o to żeby się nie nudziła. Mam parę pomysłów, ale pomyślałem, że Wy Drogie Panię mogły byście dać jakieś wskazówki. Nawet głupi pomysł może być świetny. Filmy i scrabble przerobione. Kocham ją i chcę dla niej jak najlepiej a co za tym idzie dla nas. Fakt, jestem mężczyzną, ale psychika kobiet jest tak niezbadana, że czasem i moje z góry dobrze zakładane intencje nie muszą iść w parzę z waszymi. Uwielbiam Was i podziwiam i właśnie dlatego pisze bo wiem, że Wy same chyba wiecie najlepiej co było by najlepsze. Liczę na Was i z góry dziękuję. Kuba

Gość Kuba8585
Myślę, że to akurat najmniejszy problem, ale przed łożem czeka nas cały dzień ;)

Gość Kuba8585
Wiadome, ale kołdra i bzyku to nie wszystko

Gość Kuba8585
Obudziłem sie, ona śpi więc zwaliłem gruchę i zastanawiam się co dalej. Może jakieś perwersje w seksie typu piss i scat ? Tyle o tym piszecie na kafe, więc chyba coś w tym jest. W dodatku te atrakcje są za darmochę co w mojej sytuacji ma olbrzymie znaczenie.

Gość czy ona ladna?
idz do roboty bo cie ciulu rzuci tylko kurwa mac siwy dymz golasem \zadna normalna baba nie bedzie sie zadawac

Gość moze zróbcie razem
smaczy obiad a potem upieczcie ciasto-cos niedrogiego np. a potem wybierzcie sie na spacer, pograjcie w jkies gry itd. nie trzeba zaraz cos super organizowac zby dobrze sie bawic, wystarczy byc razem. jesli jej to nie bedzie pasowac to daj sobie z nia spokoj-zalezy jej tylko na kasie i imprezach a w zyciu roznie bywa-raz pod gore a raz z górki, nie zawsze jest kasa na fajne spedzenie czasu , kto tego nie rozumie to albo dzieciuch, albo nie kocha tej drugiej osoby. autorze, znajdz sobie jakakolwiek prace, nawet dorywcza, ja tez miałam takie okresy ze nie zawsze mialam cos stalego ale robilam cokolwiek-pakowanie prezentow, hostessa, praca w sklepie w weekendy itd

Gość Edmunt Pipa
xe dwie dychy to kup flaszkie i ogórki i idż nad sadzawkie z kijankami

Może zrób jej jakąś aromatyczną kąpiel, później masaż. Nie wiem, co lubi do jedzenia: może przyrządź deser i ją nakarm ;)

Gość letnia śnieżynka
Kubuś,pomysł ze wspólnym gotowaniem jest super,jakieś gry,film,spacer.Możecie też poszukać w necie miejsc,które chcielibyście zwiedzić.

Gość letnia śnieżynka
A poza tym jak ktoś się kocha,to wspólna nuda też jest fajna.

Gość deeedeeea
poróbcie zdjęcia /zwykłe ale stosowne do miesiaca :)/ do wspólnego kalendarza, który zaprojektujcie.... ugotuj makaron spagetti, długi i jedzcie razem wciągając idzcie na sanki ewentualnie zróbcie jazdę po mieście autobusem aby nie marznąć na spacerze od pętli do pętli

Gość Kuba8585
a w takim autobusie mozna z nia zrobic sex?

Wypożycz jakieś romansidło;) jak od znajomych to będzie za free w wypożyczalni ok 8zł;) A wino takie zwykłe cin cin kosztuje ok 15zł za małą butelkę a jak dla mnie jest dobre więc;) no ale jakby wyciąć to wino to po filmie do łóżka;D

Gość bxsjbcj
mila jak zawsze: wies tanczy i spiewa. juz bys lepiej dala to zdjecie samo bez jakiegos durnego motywu, ze ktos cie w ramce oglada

Gość Kuba8585
Z tym autobusem to juz wyprobowalismy , ale nas kanary draply i dostalismy po mandacie , bo nawet na bilet nie mialem ;/

Gość GHAH raritet delikatet GHAH
Kup pól litra, wypijcie i uprawiajcie seks.

Gość jhmghmdghm
Sanki, lepienie bałwana, bitwa na śnieżki, robienie orła :D Weźcie aparat i poróbcie sobie zdjęcia :) A potem kupcie piwo i zróbcie grzańca :) A swoją drogą to jakaś księżniczka, że na przykład ona nie może Cię gdzieś zabrać? Wiadomo jaką masz sytuację, mogłaby to zrozumieć i też wykazać jakąś inicjatywę. Klikajcie!-http://poznan.szerlok.pl/oferta/muchomor-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44vW.html

Gość gosciwka
Tutaj kilka oryginalnych pomysłów na spędzanie czasu z dziewczyną: www.Co-Robic-Z-Dziewczyna.blogspot.com

gotowanko i wcinanko, pod kocem tulanko, o ślubie rozmawianko, z Petru i Tuska przy youtubie się śmianko, do romantycznej muzyki przytulaśne tańcowanko:)

Gość gość
Pobij brutalnie jakiegoś spokojnego faceta na ulicy to tak zapunktujesz w jej oczach, że masz ze 2 lata spokoju od jakichkolwiek wysiłków, by podtrzymać związek. Kobietom takie coś najbardziej imponuje.