Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SYNONIM NADZIEJI

CZY CHAMSCY LUDZIE SĄ NIESZCZĘŚLIWI???

Polecane posty

Gość SYNONIM NADZIEJI

BO Z CZEGOŚ MUSI SIE WYWODZIC CHAMSKOŚĆ CZY JEST TAK ŻE SA NIESZCZĘŚLIWI I WYŻYWAJĄ SIĘ NA LUDZIACH POKAZUJĄC AROGANCJE I BRAK WYCHOWANIA ?

Gość ja w sumie podobnie
mi sie wlasnie wydaje, ze sa, tylko sami nie wiedza dlaczego no ale to wyplywa z mojego przekonania, ze szczesliwym mozna byc tylko jesli doswiadcza sie i okazuje innym dobro

Gość SYNONIM NADZIEJI
zawsze myślałam że człowiek chamowaty -to brak kultury brak wychowania i z tąd te zachowanie ale też zastanawia jeżeli człowiek pochodzi z wykształconej rodziny na stanowisku i traktuje chamowato to niewiem czy mu już na dekiel biją te pieniądze lub jest tak nieszczęsliwy że przelewa to na ludzi

Gość SYNONIM NADZIEJI
może tez czują się tak perfekcyjni i z taką wysoką samooceną że uważają kazdego za gorszych newiem jak to właśnie jest

Gość samifoxxy w pomarańczach,,
odreagowują frustracje i kompleksy

Gość ja w sumie podobnie
raczej wlasnie kompleksy, a traktowanie innych z wyzszoscia to probuja polepszenia wlasnego samopoczucia

Gość SYNONIM NADZIEJI
szwagier chodził do lekarza i był ok miły wytłumaczył sam zachwalał i go polecał teraz po 2 latach wrucił i sam nie dowieża potraktował go jak by był samym gównem co mi naopowiadał to ręce opadają widział że reka krwawi bo miał wypadek to dla niego to nic i powiedział dzis pan przychodzi z reką jutro z rakiem i takie cos zyczyc

Gość SYNONIM NADZIEJI
zreszta każdy mówi ze zmienił się totalnie jak nie ten człowiek do każdego opryskliwy chamski olewający nic nie widzi jednej kobiecie powiedział że ma iśc do pracu a choroba sama przejdzie bo on nie widzi nic do leczenia sama mi to mówila to az się zszokowałam wiec z tąd me pytanie czy aż tyle ma kas i uważa się za Bossa a ludzi mniej majętnych traktują jak gorszych

Gość eliza 3001
no napewno są nieszczęśliwi bo są nieznośni

Gość sfsgthanjik
CZY CHAMSCY LUDZIE SĄ NIESZCZĘŚLIWI??? to powinna wiedziec ike