Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupapomidorowa

Straszny topike zupy...

Polecane posty

Mam dylemat. Co byście odpowiedzieli, gdybyście dostali taką wiadomość na gg? Jak byście zareagowali? Może powinnam zadzwonić na policję, czy coś? "Witam Zupiszcze. Jak Twoje cenne zdrowie? Chciałem sie zapowiedzieć przed wizytą;> Wiem, że jesteś mile zaskoczona, jednak nie moge na razie podać dokładnej daty odwiedzin:( Cały czas pracuje nad ustaleniem trasy:/ W zasadzie trudności sprawia mi tylko końcowy odcinek ale jestem bliski rozwiązania tego problemu:) Jak tylko uporam się z tą drobnostką to możesz sie mnie spodziewać na dniach Muszę Cie odwiedzić bo pomyliłem sie co do Ciebie:( Pewnie zmyliło mnie to, że poznałem Cie gdy byłaś w stanie permanentnego kryzysu osobowości:/ Niestety okazało sie, że jesteś całkiem inna. Krótko mówiąc okazało sie, że Twoje ego przekracza swoją średnicą granice układu słonecznego. Właśnie z tego faktu wynika "miłe usposobienie" jakim epatujesz. To część Twojego image. Czasami sie wkurwisz ale, że zawsze masz racje:) rzadko "zniżasz" sie do tego poziomu, który jest przecież charakterystyczny dla ludzi pośledniejszego gatunku. Nie wiem skąd w Tobie tyle pewności siebieDałem sie na to nabrać...cóż brak doświadczenia. Musze Ci jednak uświadomić, że jest ona bez żadnego pokrycia w tym co sobą reprezentujesz. Nie lubie takich ludzi jak Ty. Poza tym zalazłaś mi za skórę osobiście a ja nie lubie i nie umiem przegrywać. Mogłaś uniknąć poniżenia mnie, jednak Twoja próżność na to nie pozwoliła. I tak kłamałaś więc mogłaś wymyślic kłamstwo, które rozwiązało by tę sytuacje innaczej. Ale kurwa nie! I jeszcze ta Twoja w dupe jebana uprzejmość, która gnoi gorzej niż kop w jaja:/ W związku z powyższym odwiedze Cie żeby ustalić warunki kapitulacji...Twojej oczywiście. Mam kilka argumentów, którym nie masz nic do przeciwstawienia:D. Myśle, że załatwimy tę sprawę ostatecznie:). Mógłbym to olać bo doszedłem do Siebie. Układa mi sie. Zmieniłem się itd, itp. Jednak widzisz chodzi o to, że ja NIGDY nie pozwole sie poniżyć...kojarzysz słowo NIGDY?? Lubisz go używać więc pewnie tak. To taki kluczyk, który otwiera w Twojej głowie drzwi do komnaty pełnej złotych lusterek i innych pierdół, które poprawiają Ci samopoczucie. Tak więc z niecierpliwością czekam na spotkanie. A zresztą...nie chce Twojej wiecznie uśmiechniętej gęby już oglądać... Tak na marginesie nick zupapomidorowa pasuje do Ciebie idealnie. Tak...wszyscy Cie lubią: chłopcy i dziewczynki, grypsera i pedofile, komuniści i faszyści, kotki i pieski.Nawet jak nie lubią sie między sobą to Ciebie i tak lubią. Pewnie dlatego, że problemy tego świata i antagonizmy miedzy ludźmi są ponizej Twojej godności. Acha i jeszcze jedno. Nie wiem kto wmówił Ci, że jesteś piękna. Pewnie Twoja mamusia.Chodzi jednak o to, że masz syndrom księżniczki. Gdybym wiedział to wcześniej nawet bym na Ciebie nie splunął. Ja w odróżnieniu od Ciebie nie jestem pewny siebie. Nie jestem pewny niczego.Chyba;) dlatego, że mnie życie sponiewierało. Ma to jednak pewnien plus. wątpliwości rodzą pytania.Przeważnie są to paranoiczne rojenia jadnak czasami są to ważne pytania i mam szanse znaleźć na nie odpowiedź. Ty nie masz szansy na nic oprócz aureoli, zanikającego kolagenu i coraz wyraźniejszych zmarszczek mimicznych. I dla własnego dobra radze Ci zmień sie. Oczywiście ta opowieść o 5 facetach to baja jednak jeśli nie to tylko potwierdza to co pisałem wyżej. Zresztą szkoda na Ciebie czasu...wal sie:P" No mnie całkiem załatwiło, że ho ho.

Gość ojejku zupcia tak sie przejeła
ze temat na kafe musiala założyc :D liczysz na to ze ten koleś to przeczyta i sie wystraszy? :D

Nie pomarańczko nr 2, uważam że jak na autora, to całkiem solidny kawałek literatury. Pomyślałam, że podzielę się z resztą świrów ;)

Gość bardzo dobrze ci napisał
dobrze napisał, bo tekst pasuje do ciebie idealnie a ze nie wiesz o co chodzi to normalne, za głupia jesteś żeby rozumieć:)

nie wiem zupe-łnie o co chodzi ale tekst fajnie napisany. dobrze się czyta. to na plus dla autora. minus że najpierw pisze że do ciebie jedzie cie odwiedzić , nastepnie że nie chce patrzyć na twoją twarz a na końću że szkoda lda ciebie jego czasu. to ja już nie wiem. jedzie w końću cie zabić czy nie? ps. czyż by zupka nabijała się z o jednego prawika na kafe za dużo?:classic_cool:

Gdzie tam nabijała. Zwyczajnie, spotkałam się, nie wyszło, zakończyłam to na tym etapie i... No i właśnie. "Za głupia"... Hm. Nie, takich wniosków bym nie wyciągnęła.

Gość eloelo320
umawiasz sie z kafeteryjnymi prawikami?:D:D

Czy jest prawikiem nie sprawdzałam :P Umówiłam się raz, bo fajny się wydawał, a ja naiwna, niewinna, pomyślałam "co mi tam". No namierza, najwidoczniej.

Gość eloelo320
a niby jak to można sprawdzić?:o

Gość Erazm z Rotterdamu
Chce kto zdjęcie zupy? Nie za darmo oczywiście;)Tylko szybko się decydujcie bo niedługo muszę uciekać z kraju. Po zgłoszeniu zupy stane się głownym celem dla policji a kto wie czy nie interpolu. Chociaż ona sama nie bardzo wie o co chodzi to z pewnością międzynarodowe grono najlepszych detektywów to wydedukuje. Mają mnóstwo czasu na takie rzeczy.:classic_cool:

Gość ja tutaj wkleilam kiedys
foto kogoś kto sobie tego bardzo nie życzył. straszył mnie i on i jego znajomi że mam przejebane :D i co? gówno :classic_cool: powiedziałam im że mam ojca prawnika i że w najgorszym wypadku dostanę grzywnę i będę musiała publicznie przeprosić. bo takie są relaia :D sram do ryja tym którzy mnie wtedy wkurwili :classic_cool:

A ja myślałem że jestem powalony. W sumie na tle waszych listów miłośnych i innej komunikacji niewerbalnej to jestem normalny taki zwyczajny gość.

Ano, wszyscy lubią zupę pomidorową, prócz mnie :D Zdjęcie opublikowane - tja, zaraz znajdę na fejsbuku czy innej naszej klasie sto swoich zdjęć i opublikuję pod pseudonimem :classic_cool:

Gość I na wszystkich
tych zdjęciach będą te same oczy?