Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnslslsss

jutro mikolajki a ja mma malo kasy ...

Polecane posty

Gość innnslslsss

mam trojek dzieci , corka ma 18 lat, synowie 15 i 8 , co radzicie kupic zeby nie wydac duzo ale zeby byli zadowoleni?

Gość Heeeeeeeeelołłł
Upiecz ciesteczka czekoladowe:)

Gość Ja już po sniadaniu
na mikołajki daje sie tylko słodycze a porządne prezenty zrob na boze narodzenie (swoją drogą tylko w Polsce 2 razy rozbi się prezenty z tego samego powodu:O)

Gość Ja już po sniadaniu
pewnie to jeszcze komunistyczne zwyczaje jak ten żeby boże narodzenie nazywać gwiazdką a prezenty dawać na imieniny Mikołaja:O wczoraj przypomniałam też sobie, że jak byłam mała w latach 80 tych to nie mówiło się robić aniołka na śniegu tak jak dzisiaj tylko robiło się orła :D

Moje dzieci na Mikołajki dostają tylko słodycze. Nie rozumiem tej korby robienia sobie wielkich prezentów, dla całej rodziny, dwa razy z tej samej okazji. Jak byłam dzieckiem 6 grudnia Mikołaj przynosił prezenty do butów. Takie, żeby zmieściły się do dziecięcego buta. I taką tradycje wniosłam do swojej rodziny.

Gość innnslslsss
tez mysle tylko o slodyczach, w ubieglym roku mialma wiecej kasy i sie boje ze dzieci sie rozczaruja no ale trudno, a wlasciwie dlaczego u ans sie daje prezenty jutro?

Po jakimś " mikołajkowym słodyczu ", są lizaki w kształcie mikołajów, czekolady z mikołajami itp., ewentualnie dla córki jakiś dezodorant, albo tańszy perfum

Gość innnslslsss
dzieki , wiecie jeszcze na dodatek dzieicaki do skzoly chca kase bo tamtez robia paczki