Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok szok sok sok

wkurza mnie to, ze tak rzadko sie spotykamy. czy mam prawo robic mu wyrzuty?

Polecane posty

Gość szok szok sok sok

nie jestesmy razem, tylko sie spotykamy. a robimy to GORA raz na tydzien, 1,5 tygodnia :O na poczatku bardzo mi sie podobal, ale przez to, ze tak rzadko sie widujemy emocje chyba juz opadly i teraz czesciej czuje zlosc niz motylki w brzuchu. moze przesadzam? nie chce robic mu wyrzutow, bo przeciez nie jestemy para, ale takie spotykanie sie moim zdaniem jest bez sensu. w dodatku on czesto przeklada spotkania, co chwile mu cos wypada...

Gość fdgbfdagb
przeciez to jest luzne kolezenstwo.. o co mozesz miec pretensje? Gdyby chlopak chcial wiecej, to by sie bardziej przylozyl do tych Waszych wspolnych wypadow

Gość szok szok sok sok
ja uwazam, ze to troche za rzadko, bo jak mamy sie poznac widujac sie raz w tygodniu po 1-2 godz. w takim tempie to przy dobrych wiatrach za pol roku moze staniemy sie para...

Gość szok szok szok szok
teraz wyjechal do rodziny na miesiąc [ jest z Mongolii] nawet nie wiem jak mu to powiedziec ze zbyt rzadko. nie znam mongolskiego

Gość szok szok sok sok
chyba tez zaczne traktowac nasza relacje jako luzna znajomosc i nie oczekiwac, ze przerodzi sie w cos wiecej...

Gość fdgbfdagb
Moze w tym czasie spotyka sie codziennie z inna? (ja tak mialam)

Gość szok szok sok sok
myslice, ze w ogole nie powinnam poruszac tego tematu? nie chodzi mi to o powazna rozmowe tylko mimochodem moglabym wspomniec, ze tak rzadko sie widujemy

Gość fdgbfdagb
najwyrazniej nie jest zainteresowany na wiecej..