Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuba po prostu

Mam ochote na narzeczona brata

Polecane posty

Gość kuba po prostu

jasne ze nie zrobie nic zeby cokolwiek miedzy nimi popsuc ale ciezko mi z tym, sam mam juz dlugo dziewczyne, kocham ja, ale kiedy przyjedzam do domu (studiujemy w innym miescie) i spotykam JA nie umiem racjonalnie myśleć, nawet nie wiem czy mam na nia ochote, budzi we mnie dziwne uczucia - jest taka slodka, ma buźkę jak laleczka, jest ciepła, każdemu pomoże, casem mam jakąś dziwną ochotę po prostu ją przytulic, oni sa razem juz od ponad 5 lat a mi tw uczucia wciaz towarzysza, kiedy wracamy do siebie nie mysle o niej wcale, nie wiem o co mi chodzi

Gość Eleeene
wedlug mnie moze jest to po prostu duza sympatia do dziewczyny. Sa ludzie, ktorzy swoja osobowoscia, charakterm ,wygladem powoduja , ze robi nam sie cieplo na sercu i swiat pieknieje. Budza odruchy checi przytulenia i obcowania w towarzystwie tej osoby. Przy takich pozytywnych osobach, czlowiek mimowolnie laduje alumulatory :-P Moze twoja przyszla bratowa jest wlasnie taka osobka i to co sie z Toba dzieje jest tego dowodem . Czym sie tu martwic? Cudownie, ze ktos taki bedzie calym swiatem dla twojego brata a i Ty skorzystasz z ciepelka , ktore emanuje od niej :-D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
znajdź sobie dziewczynę przy ktorej nie bedziesz miał takich myśli

Gość srali pierdali
bier ją :p ale głupek