Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co polaczki? hahaha

Nawet ta wasza duńska tenisistka w wielkim świecie jest tylko żałosną polaczką!

Polecane posty

Numer jeden światowego tenisa Caroline Wozniacki mogłaby zarabiać znacznie więcej, gdyby miała zachodnie nazwisko, na przykład Larsen - stwierdził duński ekspert od sponsoringu sportowego. Każdy kontrakt sponsorski zawiera klauzule o dodatkowych premiach za zwycięstwa i pozycje w rankingu światowym. Jako numer jeden na liście WTA wartość Woźniacki dla sponsorów i na rynku reklamowym jest obecnie ogromna. - Według mojej oceny wyniesie 8-10 milionów dolarów rocznie. Poza tym premie startowe na turnieje spoza WTA wyniosą przynajmniej pół miliona dolarów bez względu na rezultat - powiedział były reprezentant Danii w tenisie Morten Christensen, który obecnie zajmuje się kontraktami sponsorskimi dla duńskich sportowców. Nazwisko na przeszkodzie? Christensen podkreślił, że ograniczeniem finansowym jest jednak nazwisko. - Zawodnicy z krajów Europy Wschodniej posiadają zwykle niższe kontrakty sponsorskie niż ich zachodni konkurenci - dodał. Na łamach dziennika "Politiken" Christensen wyjaśnił, że Wozniacki mogłaby zarabiać na umowach sponsorskich i reklamach dużo więcej, gdyby nie jej nazwisko sugerujące wschodnioeuropejskie pochodzenie. "Mimo że ZSRR się rozpadł, a mur berliński został rozebrany, to pojęcie szarego betonu w Europie Wschodniej pozostało. Gdyby miała duńsko brzmiące nazwisko - na przykład Caroline Larsen - jej zarobki byłyby zupełnie inne. W luksusowym świecie tenisa byłaby kojarzona tylko z Danią i skandynawskimi standardami" - powiedział ekspert.

Gość pierdolenie na antenie
żałosne :o

Wszyscy jesteście nic nie wartymi żałosnymi polaczkami!

Gość pierdolenie na antenie
spierd­dalaj faszysto 😡

Gość w sumie to racja
jakby była żydówką, albo jakby była murzynka i jakby ktoś tak o niej powiedział to by była afera na skalę międzynarodową i skandal, ale ona jest tylko polaczkiem a polaczka można pluć, kopać, wyzywać, polak na zachodzie = śmieć, i dlatego powinniśmy zawrzeć pakt z Rosją i zniszczyć zachód bombami atomowymi!

ATy kto!??ze tak dobrze po Polsku piszesz!! Niemiec z nazwiskiem KOWALSKI ha ha ha...nie osmieszaj sie ty prostaku!! ku.r.wa !! ale wymyslil!!!!

ja jestem dumną Brytyjką, mieszkam od roku w Londynie i jest mi wstyd że pochodzę z polski ale teraz już jestem dumną mieszkanką Wielkiej Brytanii, jestem dumna że mieszkam w Wielkiej Brytanii!

no..... i nazywasz sie NOWAK czy KOWALSKA Ty ciemnogrodzie, to wlasnie przez takich popaptrancow jak ty ! postrzegaja nas jako trzeci swait! To dzieki Takim , dziada jak Ty ktorym wychodzi sloma z butow, tak nas widza, ha ha ha BRYTYJKA ha ha ha ha...dawno sie tak nie usmialam , musialam ten idiotyczny tekst pokazac dziecia, jako ostrzezenie zeby nigdy ! bron Boze nie zapomnialy z KAD pochodza ! Chociaz sa dumnymi NIEMKAMI ha ha ha....Od urodzenia !!!!....uboga istoto!!! Nawet nie wiesz jak mi ciebie zal....Ale co zrobisz? i takie polglowki musza zyc na Tym swiecie....