Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winiobba

gdzie mogę zrobić tanio zakupy na święta ?mam mało kasy

Polecane posty

Gość winiobba

Lidl ? a może Inter marche ?

Przeglądaj oferty w internecie i zrób zakupy w kilku, kupując poszczególne rzeczy tam gdzie są najtaniej. Oczywiście zachowując przy tym zdrowy rozsądek i nie jeżdżąc pół miasta, żeby kupić coś 10gr. taniej. Ja robię zakupy w TESCO. Do Lidla, choćby nawet było taniej mam za daleko, a Inter Marche to nawet nie wiem gdzie jest w okolicy.

Gość 997*
biedronka, auchan, lidl

Gość skormnie....5678
szukaj promocji, tu kupisz tanio śledzia, tu np. jakieś ciasto, gdzie indziej kupisz tanio jakiś prezent(jak musisz), ja tam robie w tym roku MEGA skromne święta, będzie barszczyk czerwony, pierogi z grzybami, śledź i jakieś ciasto i NIC więcej, też nie mam kasy, a 1,2 dzień świąt to juz normalnie, choć zawsze było świątecznie....

Gość skormnie....5678
co do zakupów to tanio jest w aBiedronce i Kauflandzie, Lildl jest za drogi(przynajmniej u mnie w mieście), śledzie to sa raczej tanie(gdzie byś nie kupowała), na barszcz to trzeba buraki kupić, nie są takie drogie chyba, ciasto jakieś w cukierni(taniej niż piec) no i kupić jakieś pierogi, ja kupuje takie w paczce w osiedlowym sklpepiku i się jakoś te święta obejdzie(nie kupuj pierogów na wage!!!)

no i kupić jakieś pierogi Taniej zrobić niż kupić. Tak samo z ciastem. Pierwsze słyszę, że taniej wychodzą kupne niż pieczone w domu. Zwłaszcza, że np. mąkę to się w domu ma zazwyczaj. Nie trzeba robić dużej blachy, wystarczy mała.

Gość skromne zycie
w intermarche raczej nie jest tanio ,w tesco tez sa niezle pierogi i niedrogie

Gość mniaminka29
Hejka:):) ja na Święta zakupy, takie jak pieczywo i Szynki kupuje w lidlu bo jest tanio i Zdrowo:P:P http://lidl.okazjum.pl/

Gość gośćgość
jeżeli chodzi o prezenty świąteczne to rok temu zamawiałem na aliexpress24, całość wyniosła mnie nie taniej niżeli miałbym kupować z allegro. Wszyscy byli zadowoleni, a ja i ja nie kryłem swojej wewnętrznej radości, że zostało mi trochę pieniędzy w kieszeni

Gość gardzien
Wszystkie prezenty kupujemy przez internet, na Prezent Marzeń. Generalnie starałem się tak dobrać wszystko, żeby było ok, a same prezenty będą na prawdę fajne. Mój tata przejedzie się czołgiem, a kosztowało mnie to grosze...

Gość halae
W każdym markecie ceny są porównywalne mi się wydaje... ja jak tylko mogę to staram się unikać takich zakupów. Wolę przez neta. W tym roku zamówilam sporo rzeczy na selgros24.pl. Podwieźli pod dom, nie musiałam stać w kolejach ani zderzać się wózkami o pólkii wysepki. Jeszcze tylko mięso, owoce i ryby :)