Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfgoiku

Stał się CUD!!!

Polecane posty

Gość asdfgoiku

wszystko zaczeło się od tego że po urodzeniu pierwszego dziecka wzielam zastrzyk antykoncepcyjny depo-provera roztyłam się po nim strasznie z 65 kg przytyłam do 86 kg !!! przed wzięciem tego cholernego zastrzyku miałam bardzo dobrą przemianę materii ; jadłam ile chciałam i nie tyłam zepsulam sobie zdrowie; tarczycę, dostałam arytmii sercowej udało mi się schudnąć do 74 kg dzięki diecie i ćwiczeniom zaszłam w 2 ciąże która uregulowała mi gospodarkę hormonalną; napoczątku ciąży schudłam 2kg ... do porodu ważyłam 82kg urodziłam i stał się cud sama w to nie wierzę... mineło niespełna 3 tygodnie i ważę 69kg!!! jestem bardzo szczęsliwa karmię swoją drugą córeczkę piersią musiałam komuś pochwalić się bo nie mam znajomych bliskich przyjaciół kwestia wagi była dla mnie bardzo ważna cierpiałam przez swoją tuszę teraz mam wreszcie prawidłową wagę; wiem że jeszcze schudnę chce mi się żyć dziękuję za przeczytanie moich "wywodów" pozdrawiam wszystkich kafeteriuszy i kafeterianki:)

Gość Zniewiemczym
:)

Gość kuku na muniu pl
brawo! ale cud to by był, jakby Nasi politycy zaczęli naprawdę zajmowac sie tym co trzeba a nie zabawa typu piaskownica i wiaderko na babki....

Gość 67gngvg
ja w trakcie porodu schudłam 9 kg,dziecko ważyło 3

Gość fvdvsv
dzieciątko, wody płodowe, łożycko, większ macica - to wszystko waży.... do tego stres w trakcie porodu, brak apetytu przez pierwsze dni ( bół, zmęczenie ) - ja na drugi dzień po porodzie ważyłam o 6 kg mniej, a po paru tygodniach mniej niż ważyłam przed ciążą teraz musisz uważać co jesz - jesli karmisz piersią - więc to też pomaga w pozbyciu się kilogramów tak trzymać

Gość asdfgoiku
w 2 ciąży przytyłam 10 kg i wychodzi że ważę 5 kg mniej niż przed ciążą w 3 tygodnie !!! myslę że wraca mi dawne funckjonowanie organizmu