Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Kafeteryjny festiwal NAJGORSZYCH FILMÓW ŚWIATA !!! Wklejamy fragmenty ...

Polecane posty

Gość gerdrdgdh
helikopter miał auto pilota tak?

Gość gerdrdgdh
mój faworyt to gladiator , ogólniedostępny w w wypożyczlniach dvd , o ile jeszcze takie istnieja, tak się rozpędzili z tym filmem , że przekroczyli budżet , bo ostatnie łzawe sceny kręcili na czarno-białej taśmie chyba

Gość anarchoseksualista
ja wkleję coś bardzo dobrego ale ta scena jest tak świetna i śmieszna i straszna, że warto zobaczyć, tym bardziej, że spektakl nie jest pewnie zbyt znany http://www.youtube.com/watch?v=LFKmdHcx38E

,,Gladiatora,,szczeze mowiac ogladalam tylko jeden raz.i jakos nie mam ochoty wracac do tego filmu wlasciwie nie wiem czemu.

Gość gerdrdgdh
Villemka , dlatego ,ze to takie same bzdury jak np . martwica mózgu , czy coś tam podobnego , tylko ,ze po prostu maja większy budżet , w tej samej kategorii : 3 część władcy pierścieni . totalny przerost formy nadtreścia, mi najbardziej podobaja się takie recenzje : łódź podwodna z materiałami radioaktywnymi robija sie tam i tam . dochodzi do wycieku . niedługo potem w okolicy pojawiają się zmutowane (do wyboru , pająki , dżdżownice , ślimaki , ryjówki :) ) do walki staje , samotny dzielny bohater

sebastos to bylo fantastyczne!gerdrdgdh.akurat co do Wladcy to lubie te Trylogie...i nic do niej nie mam smiesza mnie natomiast wszelkie ,,martwice mozgu,,i inne tego typu.

no ta recenzja powala :D ""Mega Shark vs Giant Octopus" jest niezwykle mądrym i odkrywczym filmem. Naprawdę. Do tej pory ludzkość nie zdawała sobie sprawy, że rekiny potrafią latać i do tego zjadać samoloty pasażerskie! Nie każdy też wie, że niszczyciel jest wielkości pancernika typu Iowa. A jak szybko pływa megarekin? To oczywiste, "płynie z prędkością dźwięku, jakieś 100 węzłów". A czy wiedzieliście, że można strzelać z działa pokładowego w obiekty będące w głębokim zanurzeniu? Takich "kwiatków" w filmie znajdziemy o wiele wiele więcej. Jak chociażby scena ataku megalodona. W ujęciu zza jego płetwy widzimy, jak płynie w stronę burty niszczyciela-pancernika pod kątem prostym, podczas gdy ten strzela do napastnika na wprost, przez dziób. Naukowcy także mają niezwykle trudną pracę przy tworzeniu formuły mającej na celu zabicie gigantów. Widać jak się pocą i niedosypiają podczas łączenia różnokolorowych cieczy w ciecze o jeszcze innych kolorach. W końcu udaje się opracować zieloną, fosforyzująca superciecz, która nie działa. Powala też scenka, w której megalodon pożera samolot pasażerski i inna, podobna, w której ofiarą pada niszczyciel. Można przełknąć, zważywszy na fakt, że po milionach lat w lodzie może zabraknąć w organizmie żelaza. " Kochani, wklejać wklejać :):)

Gość anarchoseksualista
Widać jak się pocą i niedosypiają podczas łączenia różnokolorowych cieczy w ciecze o jeszcze innych kolorach. W końcu udaje się opracować zieloną, fosforyzująca superciecz, która nie działa. :D :D :D cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gerdrdgdh
a co powiecie na horrory typu : droga bez powrotu ?

Gość gerdrdgdh
przynajmniej wiadomo, jak odeprzeć atak krwiożerczych piranii - na plecy i z kopa w kazdą

Gość gerdrdgdh
a co powiecie na kategorię : na ile sposobów można próbować zabić zmutowanego mutanta, a on nadal żyje ? mój faworyt , z drogi bez powrotu: zastrzelili go , wbili w głowę siekierę , a potem wrzucili do płonącego domu , potem oczywiście wszystko wybucha - a sukinkot nadal żyje !

Gość gerdrdgdh
a oglądał ktoś może obcy kontra predator ? tam podobno jest niezła sieczka , zdaje się nawet była druga częśc ...