Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Kafeteryjny festiwal NAJGORSZYCH FILMÓW ŚWIATA !!! Wklejamy fragmenty ...

Polecane posty

zgadza sie piranie najlepsze!gerdrdgdh nie nie ogladalam obcy kontra predator wyobrazam sobie jak byl,,ambitny,,

Dobrze, nie mowie ze dzisiaj :) ale powrózylabys mi? moglabys zostawic jakis namiar, czy szukac cię na tamtym forum? ja tylko ten post i wracam do tematu :) zaraz cos wam wynajdę :)

tak mi cos swita ze to chyba film jakis byl.ale pewnie nie ogladalam bo mnie nudzil.ciekawe z ktorego roku

nie wiem czy dasz rade tam sie zarejestrowac...ale jak dasz to napisz w dziale karty klasyczne.tylko musisz znalezc taki nick zebym cie poznala hehe!maila nie chce tu podawac.

Gość anarchoseksualista
ekscentryczny dans :D to jest z filmu Pan Samochodzik i latające machiny jakoś tak brzmi tytuł ekranizacja z lat 60 jest po prostu fajna, naiwna ale przyzwoicie zrobiona ale później to już było strasznie

Gość anarchoseksualista
z 60 była pierwsza ekranizacja z Mikulskim, fajna i przyzwoicie zrobiona, bez głupich pomysłów ten Pan S. jest z lat 80 i chyba była jeszcze jedna albo dwie części

Gość ggraaal
nie no . klatwa jest the best :) :)

przeczytajcie.ja jeszcze tego filmu nie ogladalam chociaz jest dosyc stary...2002-07-23, ostatnia aktualizacja 2002-07-23 18:55 Są różne sposoby na zaintrygowanie widza.W filmie Thais reżyser Ryszard Ber postawił na gołe cycki i permanentną obecność Jerzego Kryszaka Aleksandria,IV wiek naszej ery.W opuszczonym grobowcu żyje mnich Pafnucy(Jerzy Kryszak).Pewnego dnia Pafnucy(Jerzy Kryszak)widzi piękną Thais-najsłynniejszą tancerkę w Aleksandrii.Pafnucy(Jerzy Kryszak)nie ma wątpliwości[widz ma-Kryszak wygląda jak wariat-red.]- Bóg chce,by nawrócił rozpustną kobietę.Pafnucy(Jerzy Kryszak)rusza do Aleksandrii.Idzie,idzie,idzie...Już myślisz,że Pafnucy(Jerzy Kryszak) zniknął z ekranu,a on jest,malutki,ale jest....