Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sirkootsu mania

ODCHUDZAMY SIĘ RAZEM ???!!!!!!!

Polecane posty

Gość sirkootsu mania

Chcę przejść na diete 1200kcal ponieważ mam dosyć diet cud które powodują efekt jojo :P Napisałam sobie sama diete opartą o to co lubie i która wychodzi nie więcej niż 1200kcal jeśli ktoś chce może się przyłączyć i jeść to co ja albo, samemu ułożyć sobie jadłospis: Śniadania i kolacje do wyboru: -2 kromki ciemnego pieczywa+serek biały półtłusty 1/3 kostki+ 1 łyżka śmietany 10% +3 rzodkiewki -jajecznica z 2 małych jajek na 1 płaskiej łyżeczce masła+kromka pieczywa ciemnego -2 cienkie kromki pieczywa ciemnego z 1 jajkiem na twardo,pomidorem i cebulką -2 parówki z indyka+ kromka chleba ciemnego+ketchup -2 jajka na miękko+kromka ciemnego chleba -2 kromki ciemnego pieczywa+ 2 plasterki wędliny+sałata+pomidor -2 kromki ciemnego chleba+ser żółty 2 plasterki+pomidor Obiady do wyboru: -1/2 piersi z kurczaka pieczona w foli alum. z przyprawami +1/2 paczki warzyw na patelnie -mała miseczka makaronu do spagetti fit lubella z mięsem mielonym wołowym sosem do spagetti łowicz i kukurydzą -mała miseczka makaronu fit świderki z kurczakiem i sosem grzybowym knorr -mała miseczka ryżu z kurczakiem i fixem do chińskich -mała miseczka ryżu z kurczakiem i sosem słodko kwaśnym łowicz -pół kurczaka z rożna bez skóry -paczka brokułów lub kalafiora obtaczanego w 1 łyżce masła+1 łyżka bułki tartej -1/2 piersi z kurczaka+ cukinia zielona w kostke+kostka bulion (oliva z olivek z ziołami) knorr duszone 2 przekąski dziennie do wyboru: -2 jabłka średnie -1 średni banan -2 kiwi -szklanka mleka 1,5% +100g truskawek mrożonych (mix koktajl) -szklanka mleka 1,5%+100g malin mrożonych (mix koktajl) -batonik muesli -4 mandarynki -2 gałki lodów sorbetowych np.grycan w małym wafelku -150g winogron -2 duże papryki czerwone na surowo -1/2 opakowania Rismini Sonko o smaku twarożku ze szczypiorkiem lub pizzy -2 wafle ryżowe sonko posmarowane dżemem niskosłodzonym - 5 mini sucharków pełnoziarnistych sonko+ łyżeczka dżemu niskosłodzonego np.linessa z lidla -sałatka z 2 pomidorków+1 ogórek zielony+sól i pieprz Do picia: -woda niegazowana np.z plasterkiem cytryny -woda gazowana -woda Nałęczowianka smakowa jest bez cukru -herbaty owocowe,zielone itp. słodzone słodzikiem a,dla tych którzy nie lubią chemi słodzone 1 łyżeczką cukru brązowego na 250ml naparu

Gość sirkootsu mania
już kliknełam:)

Gość anka szklanka pur blanka :)
i ty to wszytsko chcesz wtranzolic w przeciagu jednego dnia ?:)) ja sie dolaczam ,musze zrzucic ok 2-3 kg ,najlepiej juz :)

Gość sirkootsu mania
no nie w ciągu 1 dnia chyba napisałam jasno że masz do wyboru z każdej kategori :O

Gość sirkootsu mania
anka -musisz uzbroić się w cierpliwość bo na zrzucenie 2-3kg przy tej diecie będziesz czekać 2-3 tygodnie po 1 kg mniej na tydzień tak więc są i plusy i minusy ale, przynajmniej nie chodzi się głodnym i da rade wytrzymać:)

i jedna bardzoooo dobra rada ,wiem bo dzieki niej waze 50 kg a nie 60 jak kiedys a jem to samo . zrezygnuj raz na zawsze z kostek do zup,zup z paczek,wszelakich veget,maggi,fixow i sosow z paczek i słoikow,wszelakich gotowych dodatkow a po paru m-cach normalnego odzywiania sama zobaczysz roznice w wadze i w nie-napompowanym brzuchu(ktory wczesniej byl jak pilka od nadmiaru wody w organizmie) przyprawy tylko naturalne ,bez dodatkow,ktore przewaznie jakies mieszanki maja a sol tylko morska :)) jak pomysle ze kiedys futrowalam sie takim syfem i wiecznie bylam za gruba to teraz mi sie smiac chce bo jem dokladnie to samo tylko unikam tych paskudztw :)

Gość sirkootsu mania
a zresztą 1 kg mniej na tydzień to podobno najzdrowszy tryb odchudzania ;)

wiem wiem ze jedno z kazdej kategorii ale chyba mozna sobie pomarzyc hehe ;)

Gość sirkootsu mania
no tak masz racje te sosy to jednak syf ale, jak sobie pomysle że miałabym jeść takie wyjałowione jedzenie bez smaku to mi się diety odechciewa więc wole już dodać troszke sosu do dania niż po paru dniach rezygnować z diety zresztą akurt w moim przypadku nie mam problemu z nadętym brzuchem i wzdęciami moim problemem jest za duża pupa i nogi typowa figura gruszki niestety :( I powiem ci że kiedyś też odchudzałam się na diecie 1200kcal i jadłam te sosy ale, z umiarem i problem zniknął w przeciągu 3 miesięcy schudłam 13kg :) niestety do wagi początkowej wróciłam spowrotem bo później zaczełam stosować tzw. diety cud :( ALE TERAZ SIĘ NIE DAM!!!:D

masz racje nie daj sie bo otylosc juz pomijajac choroby ktore tak samo sa u szczuplych to prowadzi jeszcze do ogolnej frustracji,braku pewnosci siebie i odechciewa sie robic wielu rzeczy ,jednym slowem grube jestesmy nieszczesliwe (chociaz znam takie ktorym podoba sie bycie spasiona swinka ) z mojego doswiadczenia to powiem ci ze zrezygnowalabym z parowek i wedliny albo jadla te cuda tylko od swieta,lepiej zjesc kawalek dobrej jakosci zoltego sera albo omleta z otrebami i zielona cebulka. na wiosne zainwestuj w parowar tefala ten ostatni co wyszedl,nie lubie reklamowac sprzetu ale jednak ten jest wart tego . jesli mozna wiedziec to ile wazysz i na ile wzrostu ? myslalas o cwiczeniach ?

staraj sie unikac slodzonych napoi i nie slodz tych co pijesz ,na czczo co dzien zielona herbata np japan sencha mniaaam a po niej duza kupa ;)

Gość Śniadania i kolacje do wyboru:
Aż wstyd się przyznać ale przy wzroście 163cm waże 70kg :( kiedyś to były czasy jak schudłam do wymarzonej cyfry 53kg ehhh....:P

Gość sirkootsu mania
o kurcze nie ten nick skopiowałam :P

Gość sirkootsu mania
tak no jasne ćwiczenia to podstwa na początek 30min dziennie na rowerku magnetycznym

Gość sirkootsu mania
no właśnie są i takie którym pasuje otyłość i wogóle nie mają kompleksów jak zobaczyłam program u Drzyzgi o tym jak dziewczyny 90+ w góre uważały się za sexi laski to mi szczena opadła :O

ee tam zaden wstyd,tym razem ci sie uda poza tym ile masz lat ?? na dupala i udka najlepszy steperek,najlepiej profesjonalny ,ale rowerk tez super :)) no i brzuszki na bandziocha ,ostatnio sie zapuscilam i nie robie i widze jak brzucho rosnie ehhh

wlasnie wpieprzylam cala duza pizze ...sama :) eh waga pewnie pojdzie w gore :(( a ty jak tam sie trzymasz w swojej dietce?